سپیده محمدپور تاریخ عضویت:بهمن 1403 سپیده محمدپور دنبال کردن @Sepideh1031 2 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(60 کتاب)10امتیاز دنبال کردن2یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 60 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها سپیده محمدپور 1403/12/22 خرزهره ژان تولی 2.9 6 برعکس کتاب قبلی که از این نویسنده خوندم (آدم خواران) میتونم بگم اصلا این یکی و دوست نداشتم و سلیقم نبود یعنی هرچقدر ک کتاب قبلی ژان تولی تکان دهنده بود و ذهن ادم و درگیر میکرد این کتاب اصلا انقدر منو تحت تاثیر قرار نداد . اگر خودمو مجبورم نمیکردم که کتاب و تا اخر بخونم ،همون اواسط کتاب بیخیالش میشدم! بشدت حوصله سربر بود برام و اگر که قبل از خوندن فیدبکی گرفته بودم ، اصلا سمت خوندنش نمیرفتم !🤦🏻♀️ 0 0 سپیده محمدپور 1403/12/21 آدم خواران ژان تولی 3.9 164 تکان دهنده و ترسناک ترسناک بودن ماجرا اونجایی هست ک میفهمی کتاب براساس واقعیته اینکه آدم ها میتونن در صدم ثانیه خوی وحشی ازخودشون بروز بودن این کتاب باعث شد تامدت ها ذهنم درگیر باشه 😞 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سپیده محمدپور 1403/12/4 همنوایی شبانه ارکستر چوبها رضا قاسمی 3.8 45 صفحۀ 31 0 2 سپیده محمدپور 1403/11/16 تونل ارنستو ساباتو 3.8 43 صفحۀ 8 0 43 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.