Saghi Mazaheri تاریخ عضویت:آبان 1402 Saghi Mazaheri دنبال کردن @Saghimzhri 5 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(61 کتاب)0امتیاز دنبال کردن . 7یادداشت9امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 61 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها Saghi Mazaheri 1402/11/13 نقطه پیترهمیلتن رنلدز 4.6 14 راستش چند روز پیش ته کمد پیدایش کردم. برای بار هزارم خوانمش و دیدم که هنوز برایم جذابه. داستانش ساده ولی پرمعناست نقطه 0 1 Saghi Mazaheri 1402/11/12 هستی فرهاد حسن زاده 4.3 92 تنها کتابی که نمیخواستم تموم بشه =) حاضرم چندین بار دیگه این کتاب رو بخونم. 0 3 Saghi Mazaheri 1402/11/12 محمدرضا شجریان (انسانهای کوچک آرزوهای بزرگ) شهریار الوندی 3.3 4 با سادهترین زبان قسمت کمی را از زندگی او بطور خلاصه مکتوب کردهاند… عکس هایش را دوست داشتم 0 0 Saghi Mazaheri 1402/11/12 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 216 راستش وقتی که خواندمش از نظرم انقدر که ازش تعریف میکردند خوب نبود اما وقتی زبان اصلیاش را تقریبا ۲۰ بار برای حامی کوچولوی ۴ ساله خواندم و دیدم که دارد با خودش انگلیسی صحبت میکند و این کتاب را میخواند دیدم که میتواند داستان خوبی باشد =) 0 2 Saghi Mazaheri 1402/9/13 راهنمای زنده ماندن در مدرسه الی بنجامین 3.7 4 کتابی که واقعا نفهمیدمش😅 فکر می کنم که بی دلیل بلند بود... 0 0 Saghi Mazaheri 1402/9/12 خانه درختی 13 طبقه اندی گریفیتس 4.2 44 •کتابی که در دوره دبستانمان اگر میخواندیم از نظر بقیه خفن و باحال بودیم و اگر نمیخواندیم بهمان میگفتند : ااااااا توی این کتاب را نخوانده ای! و اگر این کتاب را میخواندیم میگفتیم که ببینید من این کتاب به این بلندی را خوانده ام! اما در واقعیت کتابی بود پر از تصویر و شاید در هر صفحه کمتر از ۶ خط نوشته. •اگر میخواهید واقتتان را بدون هیچ دلیلی تلف کنید این کتاب را بخوانید :» 0 0 Saghi Mazaheri 1402/8/26 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 111 بابا لنگ دراز جین وبستر •درکل یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوانده بودم • اواسط کتاب حوصله ام کمی سر رفت چون بابا لنگ دراز جواب جودی را نمیداد اما اخر کتاب بسیاااارررر زیبا بود… با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Saghi Mazaheri 1402/11/21 Daisy Darker آلیس فینی 3.8 1 صفحۀ 11 The unexplored oceans of our hearts and minds are normally the result of a lack of time and trust in the dreams we dreamt as children. .But adults forget how to believe that their dreams might still come true 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.