رها فتح الله پور

مرداد 1404

2 دنبال شده

0 دنبال کننده

نمایش همه
        کتاب "گفت‌وگوی جادوگر بزرگ با ملکه‌ی جزیره‌ی رنگ‌ها" نوشته‌ی جمشید خانیان را در این اثر، داستان یک پسربچه به نام رهی روایت می‌شود. او دوست دارد یک دوچرخه‌ی ویوای‌اف سون 24 دنده سایز 26 بخرد و برای تحقق این آرزوی بزرگ، تصمیم می‌گیرد به عنوان جادوگر بزرگی که کارهای خارق‌العاده‌ای انجام می‌دهد، به کار بپردازد.

یک روز، مادر رهی او را از خواب بیدار می‌کند و به او پیشنهادی عجیب‌وغریب می‌دهد. اگر رهی توانایی انجام دادن یک شغل عجیب را به مدت یک روز داشته باشد، پولی که برای خرید دوچرخه نیاز دارد را به دست خواهد آورد.

رهی تصمیم می‌گیرد به این کار بپردازد و خود را به عنوان جادوگر بزرگی می‌پندارد که می‌تواند کارهای عجیبی انجام دهد. در مسیر اجرای این شغل عجیب، او با خانم پارسا و شوهرش آشنا می‌شود. این آشنایی باعث می‌شود رهی به سوالات و اتفاقاتی عجیب در محله دلیلی پیدا کند. او به دنبال پاسخ‌هایی برای معماها و اتفاقاتی است که در آنجا رخ می‌دهد.

رمان "گفت‌وگوی جادوگر بزرگ با ملکه‌ی جزیره‌ی رنگ‌ها" یک داستان فانتزی و ماجرایی است که نقاشی جهان خیالی نوجوانی را با دنیای واقعی و مشکلات او همراه می‌کند. این رمان با شخصیت‌های جذاب و داستانی پر از راز و رمز، خوانندگان را به دنیایی خیالی و ماجراجویی می‌برد و لذت خواندن آن را تجربه می‌کنند.

شعر نو فارسی با وانهادن قالب‌های شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری به وجود آمده است. این‌گونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر می‌دهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریان‌های اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و به لحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم می‌کنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) می‌دانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو می‌سروده‌اند.

کتاب سینه‌ام پر از دویدن گوزن‌هاست، مجموعه شعر مهدی مردانی، شاعر ایرانی را دربرگرفته است. شعرهای این مجموعه در قالب شعر نو سروده شده و مناسب گروه سنی نوجوان است. شعر نوجوان، تأثیرات بسیار خوبی بر افراد این گروه سنی می‌گذارد؛ خلاقیت و ذوق ادبی در آن‌ها پرورش پیدا می‌کند، دید وسیع‌تری نسبت به جهان و دنیای پیرامونشان پیدا می‌کنند، آن‌ها می‌توانند از طریق خواندن اشعار به درک بهتری از خود برسند. همچنین مضامین عاطفی در شعر که به سن نوجوانی مربوط است باعث می‌شود آن احساس تنهایی که بیشتر نوجوانان با آن درگیر هستند و دغدغۀ شناخت هویتشان با آرامش بیشتر پیش برود و درواقع به آن‌ها در مسیر گذر از دوران نوجوانی به جوانی کمک می‌کند. مهدی مردانی در اشعار کتاب سینه‌ام پر از دویدن گوزن‌هاست، با زبانی لطیف و دلنشین که مخاطب نوجوان را به‌خوبی می‌شناسد، به موضوعاتی مثل طبیعت، امید، جهان اطراف، زندگی، دوست‌داشتن و گام برداشتن به سمت موفقیت پرداخته است.

از دیگر آثار مهدی مردانی می‌توان به «مرگ قلابی ماهی‌ها»، «پایین پای ابیات»، «پشت پردۀ ملکوت» و «پشت سر پاییز» اشاره کرد.

کتاب سینه‌ام پر از دویدن گوزن‌هاست شامل ۲۲ شعر می‌شود. عناوین شعرهای این مجموعه عبارت است از: «راز»، «سفر»، «یک روز رنگی»، «اولین قدم»، «در نگاه من»، « سینه‌ام پر از دویدن گوزن‌هاست »، «از گلوی چوب»، «ردپای باد»، «رودخانه»، «مثل سنگ و ...»، «تا روشنی...»، «در سکوت»، «در اوج»، «هوای تازه»، «لبخند و مروارید»، «ماه و برکه»، «عاشقانه‌ها»،«شب»، «دیوار»، «شب باش»، «حرف» و «بی عشق».

شعر نو فارسی با وانهادن قالب‌های شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری به وجود آمده است. این‌ گونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر می‌دهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریان‌های اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و به لحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم می‌کنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) می‌دانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو می‌سروده‌اند.

کتاب نام این پرنده چیست؟ مجموعه شعر اکرم‌السادات هاشمی‌پور، شاعر جوان ایرانی را دربرگرفته است. شعرهای این مجموعه در قالب شعر نو سروده شده و مناسب گروه سنی نوجوان است. شعر نوجوان، تأثیرات بسیار خوبی بر افراد این گروه سنی می‌گذارد؛ خلاقیت و ذوق ادبی در آن‌ها پرورش پیدا می‌کند، دید وسیع‌تری نسبت به جهان و دنیای پیرامونشان پیدا می‌کنند، آن‌ها می‌توانند از طریق خواندن اشعار به درک بهتری از خود برسند. مضامین عاطفی در شعر که به سن نوجوانی مربوط است باعث می‌شود آن احساس تنهایی که بیشتر نوجوانان با آن درگیر هستند و همچنین مرحلۀ دغدغۀ شناخت هویت خود، با آرامش بیشتری پیش برود. اکرم‌السادات هاشمی‌پور در اشعار کتاب نام این پرنده چیست؟ به موضوعاتی مثل طبیعت، جهان اطراف، زندگی و عشق پرداخته است.

کتاب نام این پرنده چیست؟ شامل ۱۸ شعر می‌شود. عناوین شعرهای این مجموعه عبارت است از: «جاده»، «زنگ‌ها»، «عبور»، «لحظه ها»، «نام این پرنده چیست؟»، «سیب‌ها»، «ابر بی‌قرار»، «آفتاب صبح زود»، «حرف‌ها»، «چرا»، «شال‌گردن»، «پرده های تیره»، «در سکوت»، «خورشید»، «کسی شبیه من»، «عطر خاک»، «رها» و «پدر». از دیگر آثار اکرم‌السادات هاشمی‌پور می‌توان به «خدا رو خیلی دوست دارم»، «خواب سیب و بستنی» و «مهمون آیینه‌ها»، «شعر سوغات آتش و دود»، «با همین یک سنگ»، «امشب زیارت‌نامه می‌خوانم»، «حیف رفتن تو نیست؟»، «درنگ کن»، «صدا می‌دن حیوونا»، «فرصت دوباره» و «درنگ کن» اشاره کرد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.