@QaraDove
عضویت

اردیبهشت 1404

19 دنبال شده

2 دنبال کننده

علاقه مند به فلسفه، نشانه شناسی، اسطوره شناسی، ادبیات، نوروساینس  و روانشناسی...
دارای شخصیتی کاشف و درون گرا

19 ساعت پیش

اولین بار که این کتاب را در دست گرفتم ۱۸ سالم بود.
هیچ از آن نفهمیدم و آن را دوباره ده سال بعد، بعد از کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی در دست گرفتم و بسیار از نظریه های فروید حیرت کردم و لذت بردم.

ترجمه آقای خنجی بسیار روان و علمی بوده و خواننده با مطالعه ی این کتاب، خود درمیابد که فروید تا چه حد از داروینیسم متاثر بوده است. در این کتاب فروید روابط جنسی و زناشویی بین انسان های بدوی را تشریح میکند و جز به عامل حسادت و غیرت آن هم فقط در مردان به هیچ امر دیگری توجه نمیکند و این سبب شده است که در تحلیل خود، بنیاد عمومی و جهانی یعنی اشتراک متقابل بین زن و مرد را نادیده بگیرد.

این کتاب به سوال همیشگی من در مورد چگونگی پدید آمدن مالکیت خصوصی ، چگونگی منع ازدواج با اقارب و چگونگی پدید آمدن نظریات میل جنسی کودک به والد غیرهم‌جنس و چگونگی شکل گیری اسطوره ها جوابی قابل قبول داده و ادامه ی راه مرا بسمت کتاب شاخ زرین جیمز فریزر هموار کرده است.

خواندن این کتاب برای علاقمندان و دانشجویان روانشناسی امری ضروری و واجب است.

19 ساعت پیش

کتابی فوق العاده روشنگر در باب موضوعی که همه ی ما آن را بدیهی میشماریم -استحقاق موفقیت-

اگر دولتی اطمینان حاصل میکند که همگان از فرصتی برابر
برای کسب آموزش و تحصیل که موفقیت بستگی به ان دارد، برخورداند این باور هم در افراد جامعه پدید می آید که استحقاق موفقیت شان را دارند و اگر فرصت ها به واقع برابر هستند یعنی آن دسته از افرادی که از قافله عقب مانده اند نیز تقصیر خودشان است و لیاقتشان از این بیشتر نیست.

این تفاخر به دسترنج شخصی و نگاه تحقیرآمیز به بازندگان میتواند به فهم افراد خشمگین جا مانده از جهانی سازی کمک کند و توضیح دهد که چرا این افراد بسمت پوپولیست های اقتدارگرا کشیده شدند و علیه نخبگان شورش کرده و به فکر انتقام هستند.

این کتاب راه رسیدن به سیاست خیر عمومی را نشان مان میدهد زیرا همانطور که این استبداد شایستگی سویه های روشن دارد، سویه های تاریک آن هم باید شناسایی شود که باعث تعصب مدرک گرایی  و در نتیجه افزایش شمار افراد با مدارک بالا در مجلس عوام و در نهایت عدم درک زندگی افراد محروم جامعه میشود.

این کتاب نشان میدهد که چگونه استبداد شایستگی باعث این فرض عمومی میشود که درآمد بالا نشانه ی شایستگی و درآمد پایین نشانه ی عدم شایستگی است و موفقیت را نباید با ارزش انسانی اشتباه گرفت زیرا افراد صرف نظر از موفقیت هایی که کسب کرده اند لایق احترام هستند.

21 ساعت پیش

کتابی سرشار از سکوت و تعمق در باب سکوت

مجموعه کتاب های خرد و حکمت زندگی نشر گمان  را بسیار دوست میدارم زیرا با دغدغه اندیشیدن در زندگی و خوشی ها و مصائب آن تهیه و تولید شده.
این کتاب را خانم شادی نیک رفعت در بهار ۹۸ در بحبوحه ی همه گیری کرونا از دو کتاب نویسنده ای بنام ارلینگ کاگه ترجمه کرده است و همنشینی این دو کتاب بسیار خواندن آن را هم لذت بخش کرده است.

این کتاب را بخصوص آن هایی که با overthinking  دست و پنجه نرم میکنند و پیاده روی های طولانی را جز دوا و مرهمی برای ارامش فکری خود نمیدانند توصیه میکنم.
این کتاب برای اولین بار مرا وادار به تفکر در باب پیاده‌روی و سکوت و گشایش معنای حیرت کرد. دو عطیه ی عیان (شما بخوانید لاکچری) و گمشده این روزهای ما.

اینکه بتوانم همچون یک کودکی که تازه به جهان پا نهاده با کوچکترین چیزهای زندگی، حیرت و کشف را دوباره از نو لمس کنم ،برای من اورده ی این کتاب بود و ماجراجویی های تک و تنهای نویسنده در فاضلاب های شهری و  قطب بسیار برای من تامل برانگیز  بود.

خواندن این کتاب برای افراد درون گرای شهودی بسیار لذت بخش خواهد بود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه