نرگس شریفی تاریخ عضویت:مرداد 1403 نرگس شریفی دنبال کردن @Narges_Sharifi 1 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(35 کتاب)40امتیاز دنبال کردن4یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 15 کتاب یادداشتها نرگس شریفی 1403/7/7 تقریبا لیزا گراف 4.1 20 خیلییییییییی قشنگ بود 🙃🌀 نمیخواستم تموم بشه 🚶🏻♀️🚶🏻♀️ 0 3 نرگس شریفی 1403/5/27 قلمرو وارونه مری لو 3.8 2 کتاب درباره آهنگساز معروف اتریشی ؛ ولفگانگ آمادئوس موتسارت و خواهر بزرگ ترشون یعنی آنا ماریا موتسارت هست . داستان زندگی این دو خواهر و برادر در قالب یک کتاب فانتزی نوشته شده و من از ایده نویسنده خوشم اومد و واقعاً خوب از آب در اومده و اگر این ایده نبود فقط کتاب زندگینامه این دو آهنگساز می شد. رابطه این خواهر و برادر واقعا قشنگ بود و من این کتاب رو دوست داشتم واقعا 0 0 نرگس شریفی 1403/5/17 هرس نسیم مرعشی 3.8 97 این کتاب دومین کتاب خانم نسیم مرعشی هست که داستان مربوط به زمان جنگ ایران و عراق هست . من در کل قلم خانم مرعشی رو خیلی دوست دارم و با اینکه کتاب مورد علاقم از ایشون «پاییز فصل آخر سال است» هست ولی این کتاب هم دوست داشتم . 0 0 نرگس شریفی 1403/5/15 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 57 بیشتر کتاب شرح صحبت های نویسنده و تراپیست ایشون هست و من با کتاب چندان ارتباط نگرفتم و میشه گفت شخصیت نویسنده با خودم بسیار تفاوت داشت و عملا کتاب برای من زیاد کاربرد نداره . البته که هر کتابی میتونه آموزنده باشه ولی من در این زمینه با کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم بیشتر ارتباط گرفتم . 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه نرگس شریفی 1403/5/11 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 164 صفحۀ 272 خیلی حیف شد ، ولی به قول ران نمی شد آدم در زندگی به همه ی خواسته هایش برسد. 0 1 نرگس شریفی 1403/5/11 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 164 صفحۀ 271 دامبلدور لبخند زنان گفت :« شجاعت انواع مختلفی داره. ایستادگی در برابر دشمنانمون به شهامت زیادی نیاز داره ، اما ایستادگی در برابر دوستانمون هم همون قدر دلیرانه ست . 0 23 نرگس شریفی 1403/5/11 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 164 صفحۀ 269 زاری کنان صورتش را بین دست هایش گرفت و گفت :« همه ش ... تقصیر ... منِ ... خرفته! من به اون عوضی بدذات گفتم چه جوری از پشمالو رد بشه ! من بِش گفتم ! این تنها چیزی بود که نمی دونس و من بِش گفتم ! اگه مرده بودی چی ؟! اون هم به خاطر یه تخم اژدها ! من دیگه هیچ وقت با غریبه ها هم کلوم نمی شم ! حقمه از اینجا بندازنم بیرون و مجبورم کنن مث ماگل ها زندگی کنم!» 0 1 نرگس شریفی 1403/5/11 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 164 صفحۀ 264 « بهش بگو ولدمورت هری . همیشه اسم صحیح هر چیزی رو به کار ببر. ترس از به زبون آوردن اسم چیز ها وحشت ازشون رو بیشتر می کنه .» 0 2 نرگس شریفی 1403/5/11 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 164 صفحۀ 264 ولی مشکل اینجاست که آدم ها معمولا درست همون چیز هایی رو انتخاب می کنن که از همه براشون بدتره.» 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.