نرگس صادقی تاریخ عضویت:بهمن 1402 نرگس صادقی دنبال کردن @Narges967 16 دنبال شده 16 دنبال کننده کتابدوست(53 کتاب)96امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 53 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نرگس صادقی 1403/5/18 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 35 صفحۀ 144 انسان، فقط در رویاست که به جمیع آرزوهایش، به همان شکلی که میخواهد،میرسد_ بی دغدغهی شکست و حذف و ناکامیهای متصل به کام. این، نقش رویاست و تعریف رویا . رویا، حرکتیست ذهنی و زیبا که منجر به وصل بدون نقص میشود. ما، در رویاهامان، اگر جشنی به پا میکنیم یا حادثه مهمی را تدارک میبینیم، در آن حادثه یا جشن، بسیار کسان را حاضر و ناظر قرار میدهیم؛ همهی آنها را که واقعا دلمان میخواهد که آنجا، در متن یا حاشیهی آن جشن یا حادثه باشند... اما، درعالمِ واقع، وقوع آن حادثه یا جشن یا پیروزی یا وصل، آنقدر عقب میافتد و آنقدر از تعداد آن آدمهای متن و حاشیه کاسته میشود که دیگر، شیرینی و دلنشینی و زیبایی آن واقعه از میان میرود، و در مواردی، اصولا دیگر کسی _ از آنها که آرزو داشتهییم باشند_ برای حضور نمیماند. انگار کُن که در گورستان جشن پیروزی گرفتهییم. 0 5 نرگس صادقی 1403/5/16 آتش بدون دود: هر سرانجام، سرآغازی ست جلد 7 نادر ابراهیمی 4.6 35 صفحۀ 166 برای خانه سوخته، باز، شاید بشود خانه ای بنا کرد. دل سوخته را بگو چه کنیم؟ 0 44 نرگس صادقی 1403/5/12 آتش بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت جلد 6 نادر ابراهیمی 4.3 23 صفحۀ 136 گریه، چه نعمتی ست واقعا! گمان میبرم که اگر خداوند، صد هزار گونه خنده میآفرید اما رسم اشک ریختن را نمیآموخت، قلب، حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمیآورد. گریه، چه نعمتی ست واقعا_ برای آنکس که قلبی دارد. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.