محمد مرادی محمد مرادی دنبال کردن @Mmp1374 0 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(33 کتاب)0امتیاز دنبال کردن7یادداشت29امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 33 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها محمد مرادی 1401/7/4 راز مانا: زندگی و دیدگاه های استاد محمدرضا شجریان محمدرضا شجریان 4.5 1 علاقه مندان به استاد حتما حتما حتما خوندن این کتاب رو توصیه میکنم.دیگه فک نکنم بهتر از این کتاب اثری و چیزی باشه در مورد تفکرات و دید این هنرمند بزرگ. 0 7 محمد مرادی 1401/7/4 چگونه کمتر نگران پول باشیم جان آرمسترانگ 3.0 3 برای بنده چیز خاصی نداشت همون یکبار خوندنش هم زیاد بود 0 0 محمد مرادی 1401/7/4 نیم فاصله مهدی روزرخ 2.0 1 چیز خاصی نیست.ارزش زمان و هزینه نداره 0 0 محمد مرادی 1401/7/4 مزخرفات فارسی سیدرضا شکراللهی 3.8 20 خوندن این کتاب وقت خیلی کمی میگیره ازتون ولی جدای از لحن شیرین این کتاب اطلاعات خوبی در اختیارتون میزاره.طراحی جلد کتاب هم بسیار خلاقانه بود .توصیه میکنم حداقل بخشی از این کتاب رو بخونید. 1 10 محمد مرادی 1401/7/4 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.8 31 ترجمه بسیار خوبی داشت بخصوص که مترجم اسم کتاب رو هم عوض کرد حرکت جالبی بود. 0 3 محمد مرادی 1401/7/4 سیر عشق آلن دوباتن 4.0 32 توصیه میکنم همه دوستان مرد زن پیر جوون مجرد متاهل و... حتما حداقل حداقل یک بار بخونن این کتاب رو حتی اگر بدرد خودشون نخورد میتونن به بقیه کمک کنن. 0 7 محمد مرادی 1401/7/3 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 247 یکبار خوندان خالی از لطف نیست . ولی اثر خاصی نیست. 0 2 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.