هومن تاریخ عضویت:بهمن 1403 هومن دنبال کردن @Hoooman 27 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(69 کتاب)0امتیاز دنبال کردن7یادداشت66امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 69 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 95 کتاب یادداشتها هومن 1403/11/12 طاعون آلبر کامو 4.1 76 کتابی که آدم وقتی میخونه یاد اپیدمی دوران کرونا میفته 1 10 هومن 1403/11/12 تاریخ مختصر اسطوره کارن آرمسترانگ 3.9 5 کتاب کوتاه و خیلی روان نوشته شده،به کسایی که میخوان وارد حوزه اسطوره بشن حتما پیشنهاد میکنم 0 0 هومن 1403/11/12 وقتی نیچه گریست اروین دی. یالوم 4.1 145 کتاب متن روانی داشت و داستان رو به خوبی پیگیری میکرد داستان کتاب در مورد فیلسوف بزرگ نیچه بود که هنوز کسی اون رو نمیشناسه دچار میگیرن هستش و از تنهایی رنج میبره،و برای درمان میگرن نزد یه پزشک میره که چه بسا اون پزشک هم با اینکه دارای همسر و فرزند و اعتبار خیلی زیادی در جامعه هستش اما بشدت احساس تنهایی داره یکی از قسمت های که دوستش داشتم: -و تو چطور فریدریش؟ آیا هرگز لوسالومه را دیده ای؟ نیچه به سرعت سر بلند کرد پرسید:منظورت چیست؟ شاید او نقش خویش را بازی می مرد،ولی تو چطور؟ نقش تو چه بود؟ آیا من و تو تا این حد با او متفاوتیم؟ آیا او را می دیدی؟ یا در وجود او صیدی،مربدی،زمین آماده ای برای کشتی برای اندیشه هایت و یا جانشینی می جستی؟ یا شاید مانند من در او به دنبال زیبایی و جوانی بودی؟ ـ هرگز پیاده روی در زیمرینگر هاید را فراموش نمی کنم.آن پیاده روی زندگی ام را از جهات بسیاری متحول کرد.از آموزه های آن روز،این بصیرت از همه نیرومندتر بود که متوجه شدم من به برتا مربوط نیستم ،بلکه به معانی متصل هستم که خود به او نسبت داده ام،معنای ای که هیچ ارتباطی به او ندارند. 0 2 هومن 1403/11/12 والس خداحافظی میلان کوندرا 3.7 5 این کتاب،دومین کتابی بود که من از کوندرا میخوندم.داستانِ پنج روز از اتفاقاتی بود که در یک مرکز درمانی که توی یه شهر خیلی کوچیک رخ میداد رو روایت میکرد پیشنهاد میکنم حتما بخونید قسمتی از کتاب: فرمان در دستش بود و خود را زنی با اعتماد به نفس و زیبا احساس می کرد،و همچنان با خودش می گفت:آیا واقعا عشق است که او را به کلیما پایبند کرده؟ یا ترس از دادنش است؟ و اگر این ترس در شروعش صورت اضطراب آمیز عشق بود، آیا ممکن نیست که زمان کاری کرده باشد که عشق (خسته و بی رمق) از آن حذف شده باشد؟ آیا ترس نبود که آخر سر باقی مانده بود؟ ترس بدون عشق؟ و اگر این ترس راهم از دست می داد چه می ماند؟ 0 0 هومن 1403/11/12 مثبت فکر نکنید: بصیرت هایی از دانش جدید انگیزش گابریله اوتینگن 3.3 4 الان که همه جا به خصوص شبکه های اجتماعی به کسب درآماد با استفاده از فروش پکیج از مثبت اندیشی و قانون جذب حرف میزنن,این کتاب با تکیه بر آزمایش های علمی و آزمون و خطا های فراوان در مورد مثبت اندیشی حرف میزنه.و در طول کتاب راه درست استفاده از افکار مثبت رو به ما میگه فصل آخر هم یه اپلیکیشن خیلی خوب و کاربردی معرفی میکنه. 0 0 هومن 1403/11/12 قاتل آجری هارولد شکتر 3.0 4 کتاب در مورد یه قاتل سیاه پوست که قربانی های خودشو با آجر در چند ایالت آمریکا موقع خواب با هدف دزدی میکشه .انتقادات زیادی نسبت به اعتراف گیری پلیس بعد از دستگیری این قاتل هست.در کل کتاب کم حجمی هستش و اگه به داستان های جنایی علاقه دارید پیشنهاد میدم که بخونید. قسمتی از کتاب: این پرونده برای اهالی شهرستان کوک اهمیتی حیاتی دارد.البته تمام پرونده ها مهم اند ولی بعضی اهمیت بیشتری دارند.اگر اتومبیل کسی را بدزدند یا به او دستبرد بزنند آسیب چندانی به او وارد نمی شو.اگر از منزلشسرقت کنند و دارایی هایش را بدزدند در نهایت دوباره می تواند روی پای خودش بایستد.اگر اموالش را بدزدند و به آتش بگشند و به حق مالکیت او هر گونه تعرضی کنند باز هم مسله ای نیست.ولی وقتی همسر مردی را در خانه اش می گیرند وقتی جان خواهر یا مادر یا زن مردی را می گیرند به خصوص که عمدی هم باشد آن مرد لطمه ای جبران ناپذیر می خورد 0 0 هومن 1403/11/12 داستان دو شهر چارلز دیکنز 4.3 7 بهترین روزگار و بدترین ایام بود.دوران عقل و زمان جهل بود.روزگار اعتقاد و عصر بی باوری بود.موسوم نور و ایام ظلمت بود. بهار امید بود و زمستان ناامیدی. همه چیز در پیش رو گسترده بود و چیزی در پیش رو نبود همه به سوی بهشت می شتافتیم و همه در جهت عکس ره می سپردیم. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 109 فیلم های مورد علاقه اش فیلم های جنگی بسیار رایج آن زمان بود شاید به لحاظ جنبه هیجان انگیز آن ها اما به احتمال قوی تر به خاطر این که رنج های توانفرسای نهفته در این فیلم ها او را سرشار از احساس رقت و دلسوزی می کرد و به نظر او موجب تعالی معنوی و نشان دهنده قسمت ((جدی)) وجودش بود که آن قدر آن را با ارزش می پنداشت 0 0 هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 108 او در باره تاریخ هیچ نمی دانست در زیر آن زندگی کرده بود 0 0 هومن 1404/1/4 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 114 از آن به بعد هر وقت رابطه تازه ای با مردها یا زن هایی برقرار می کنم که بالقوه می توانند دوستم یا عشقم باشند آن ها را در آن زمان و آن مکان مجسم می کنم و از خودم می پرسم آیا آن ها هم دست خود را بلند می کردند؟ 0 1 هومن 1403/11/24 جشن بی معنایی میلان کوندرا 3.4 5 صفحۀ 32 در مسیر زندگی ،گآدم ها با یکدیگر آشنا می شوند،باهم چک و چانه می زنند،گپ می زنند، بحث می کنند و مشاجره، بی آنکه بدانند در واقع با دیگرانی در دوردست ها در سخن اند،دیگرانی که گویی در رصدخانه هایی برافراشته در مقطع متفاوتی از زمان،تماشاگر آنانند. 0 0 هومن 1403/11/18 بار هستی میلان کوندرا 4.0 53 صفحۀ 55 آیا یک رویداد هر چه بیشتر اتفاقی باشد،مهم تر و پر معنا تر نیست؟ فقط«اتفاق» است که آن را می توان به عنوان یک پیام تفسیر کرد.آنچه بر حسب ضرورت روی می دهد،آنچه انتظارش می رود و روزانه تکرار می شود چیزی ساکت و خاموش است. تنها «اتفاق»سخنگوست و همه می کوشند آن را تعبیر و تفسیر کنند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.