تاریخ عضویت:

10 دنبال کننده

1404/2/11

این کتابم تموم شد.
چرا ۳/۵؟
شاید اگه همون اول که تموم کردم یا حین کتاب بود میگفتم ۵ ستاره، البته هنوزم شک دارم بین ۳/۵ و ۴...
خب اول اینکه میگن خیلی شبیه ده بچه زنگی خانم کریستیه اما من چون نخوندمش نمیتونم اینو بگم. در نتیجه داستان برام جالب و تازه بود.
واقعا هیچ نظری راجع به اینکه قاتل کیه نداشتم ولی چون هنوز خیلی جنایی خون نشدم و از کتابایی هست که هنوز که مبتدیم برام جالبه نمیگم لزوما خیلی خوبه.
شخصیت پردازیش رو هم دوست داشتم، متناقض بودن عواطف شخصیت ها طبیعی ترشون میکرد.
۳۰ صفحه آخر با هر کلمه متعجب تر میشدم و بیشتر تو بهت فرو میرفتم. و واقعا یه سری بخش ها خیلیی هیجان زده ام میکرد و با مرگ یکی از شخصیت ها گریه هم کردم. خلاصه که روند داستانی خوبی داشت و به شخصه از بیان خاطرات لذت میبردم، اما به نظرم پایان میتونست قوی تر باشه.
اما دلیل کم کردن امتیازات:
اولین چیزی که خیلی آزرده ام کرد، بعضی مسائل تو کتاب بودن که اصلا باورم نمیشه. حتی اگه بگیم تو فرهنگ اونا همچین چیزی هست، تو فرهنگ ما نیست و واقعا نشر مجازی باید اینو بفهمه. به نظرم واقعا مترجم میتونست این بخشارو حذف کنه و هیچ اتفاقی نیوفته و حتی خوندن کتاب با اعصاب خوردی کمتری همراه باشه. در حدی ناراحت کننده است که دوست دارم گزارشش کنم.(البته خیلی ربطی به خود داستان نداشت و شاید اگه از ناشر دیگه ای میخوندم خیلی بهتر بود.)
و اما دلیل دیگه، دوست داشتم داستان کاملا منطقی بره جلو نه اینکه ماورا هم واردش بشه. هرچند خیلی مشکلی با این قضیه نداشتم.
در کل اگه اون قضیه سانسور و بزاریم کنار میتونست خوندنش تجربه خیلی دلپذیر تری باشه.
پیشنهاد میکنم بخونیدش.ارزش حداقل یه بار خوندن و داره اما از یه نشر دیگه.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها