سید محمد حسین خلیلی تاریخ عضویت:اسفند 1402 سید محمد حسین خلیلی پدیدآور دنبال کردن @Ho33einkh 31 دنبال شده 13 دنبال کننده سرکتابدوست(102 کتاب)1256امتیاز دنبال کردن ho33ein_kh 5یادداشت45امتیاز1لیستکتابهای نویسندهکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 102 کتاب در حال خواندن 23 کتاب خواهم خواند 57 کتاب یادداشتها سید محمد حسین خلیلی 1404/2/20 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 133 کتاب توی دهه ۷۰ نوشته شده و ناظر به چالشهای دوره بعد از جنگ در ایران هست. همانطور که «آژانس شیشهای» دست روی همین موضوع گذاشته بود. چالشهای رزمندههای که بعد از چند سال از جبهه برگشتند و با جهان متفاوتی رو به رو میشوند. همین. تم و الگو در رمان «جنگهای ابدی» هم به صورتی دیده میشه، با ین تفاوت که اختلاف فرهنگی و فکری بخاطر سفر در زمان و دوری از جامعه نمود پیدا میکنه . خلاصه اینکه خواندن این کتاب، برای امروز شاید خیلی شما رو در گیر اصل موضوع نکنه، بخصوص اگر سالهای دهه ۷۰ رو درک نکرده باشید. 0 2 سید محمد حسین خلیلی 1404/2/20 همه چیز به زبان ساده: از دنیای میکروسکوپی یاخته ها تا سفینه های فضایی رندل مانرو 5.0 3 کتاب بسیار بانمک و متفاوتی هست، توی هر صفحه با تصویرسازیهای جذابی و خلاقانهاب رو به رو میشیم که ما رو غرق در خودش میکنه. اگه جایی این کتاب رو دیدین حتما بخریدش. 0 0 سید محمد حسین خلیلی 1404/1/15 ایذا مصطفی رضایی 3.9 21 یه چیزی که موقع خواندن این داستان خیلی اذیت میکرد. اشتباهات علمی بود. نویسنده حداقلها الکترونیک ، هوش مصنوعی و ... رو آشنا نبود و جاهایی داستان منطق صحیح رو نداره 0 0 سید محمد حسین خلیلی 1403/12/13 اثریا نیما اکبرخانی 4.0 29 میخواستم بگم این کتاب و این قصه نسخه به روز کتاب «ارمیا» هست. اما نیما اکبرخانی اینقدر زیبا صحنه نبرد رو وصف کرده که نمیشه به سادگی از کنارش گذشت. به نظر میرسه اکبرخانی داستانهای دست اولی از نبرد با داعش رو از منابع دست اول شنیده است. برای همین صحنه نبرد و اتفاقات کتاب واقعی و قابل قبول به نظرم میرسه. 0 0 سید محمد حسین خلیلی 1403/2/15 ص خ و ر امید کوره چی 4.1 15 داستان این کتاب، که سومین کتاب چاپ شده از مجموعه ۷ جن است، بسیار بهتر و پیشرفته تر از ساختار داستانی دو کتاب قبلی هست. با این حال الگو اصلی همان الگو کتاب لوثیا یا هفت جن است. و تنها نبرد پایانی بسیار نفسگیر تر و با فراز و فرود همراه شده. وگرنه از نظر ساختاری کاملا شبیه به کتاب های قبلی است. امیدوارم نویسنده موفق بشه داستانهای دیگه رو هم که مجوز نگرفتند منتشر کنه تا ما جهان ۷ جن را بهتر بشناسیم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها سید محمد حسین خلیلی نبرد سایهها (کتابهای جاسوسی) 50 کتاب اگر به جهان جاسوسی و عملیاتهای مخفی علاقهمند هستید، این لیست شامل کتابهایی با داستانهای واقعی از جهان سایههاست 0 10 بریدههای کتاب سید محمد حسین خلیلی 1403/11/29 اثریا نیما اکبرخانی 4.0 29 صفحۀ 1 آدم باید اینجا فاصله اش را باخدا حفظ کنه، وگرنه شهید میشی 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.