سید محمد حسین خلیلی سید محمد حسین خلیلی دنبال کردن @Ho33einkh 25 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(88 کتاب)959امتیاز دنبال کردن ho33ein_kh 1یادداشت35امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 88 کتاب در حال خواندن 21 کتاب خواهم خواند 46 کتاب یادداشتها سید محمد حسین خلیلی 1403/2/15 ص خ و ر امید کوره چی 4.2 13 داستان این کتاب، که سومین کتاب چاپ شده از مجموعه ۷ جن است، بسیار بهتر و پیشرفته تر از ساختار داستانی دو کتاب قبلی هست. با این حال الگو اصلی همان الگو کتاب لوثیا یا هفت جن است. و تنها نبرد پایانی بسیار نفسگیر تر و با فراز و فرود همراه شده. وگرنه از نظر ساختاری کاملا شبیه به کتاب های قبلی است. امیدوارم نویسنده موفق بشه داستانهای دیگه رو هم که مجوز نگرفتند منتشر کنه تا ما جهان ۷ جن را بهتر بشناسیم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها سید محمد حسین خلیلی نبرد سایهها (کتابهای جاسوسی) 50 کتاب اگر به جهان جاسوسی و عملیاتهای مخفی علاقهمند هستید، این لیست شامل کتابهایی با داستانهای واقعی از جهان سایههاست 0 10 بریدههای کتاب سید محمد حسین خلیلی 1403/11/29 اثریا نیما اکبرخانی 4.0 28 صفحۀ 1 آدم باید اینجا فاصله اش را باخدا حفظ کنه، وگرنه شهید میشی 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.