خواندهام پنجره های آسمان: 72 شعر درباره معصومین (ع) بابک نیک طلب 4.5 0 تنها به بهشت نمی روم کبری التج 3.5 1 جایی که خیابان ها نام داشت رنده عبدالفتاح 3.6 14 خورشید کالسکه سوار: سرگذشت گاهشماری در ایران حسین بکائی 3.0 1 تابستانی به رنگ اقیانوس گیلیان مک دان 4.2 9 نامیرا صادق کرمیار 4.4 196 خودنویس آبی و گل سرخ محمود کیانوش 3.0 0 شیرین تر از عسل: قاسم بن الحسن (ع) را بهتر بشناسیم مهدی خدامیان آرانی 0.0 0 عشق اگر سیاه خواست، من هستم سیدمهدی شجاعی 3.5 1 نامه های خط خطی عرفان نظرآهاری 3.9 7 شگفتی! آر.جی. پالاسیو 4.5 86 زینب (س): زنی که هیچ مصیبتی او را نشکست منصوره مصطفی زاده 4.5 6 زهیر: مردی که ته دلش عاشق امام حسین بود منصوره مصطفی زاده 4.6 3 حسین (ع): قهرمان نجات آدم ها منصوره مصطفی زاده 4.6 7 مسلم: مردی که گوش به فرمان امام حسین بود منصوره مصطفی زاده 4.6 5 ام البنین: زنی که به خانواده پیامبر خیلی احترام می گذاشت منصوره مصطفی زاده 4.6 5 حر: مردی که شجاعت داشت معذرت خواهی کند! منصوره مصطفی زاده 4.8 3 بازیگر پنجم محسن هجری 3.9 5 سفیر: مسلم بن عقیل مجید ملامحمدی 4.5 1 جایزه دخترانه رضا وحید 3.8 9