معرفی کتاب بازیگر پنجم اثر محسن هجری بازیگر پنجم محسن هجری 3.7 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 24 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات به نشر شابک 9789640234235 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب بازیگر پنجم، نویسنده محسن هجری. بریدۀ کتابهای مرتبط به بازیگر پنجم مهدیسا شعبانی 1402/12/29 بازیگر پنجم محسن هجری 3.7 4 صفحۀ 46 آرمین گفت :« یعنی فکر میکنی ما با یک پیتزا نمک گیر میشویم؟ نه قربونت ،اگه یک سال هم به ما پیتزا بده، ما همانطور طلبکار میمونیم !» 0 3 مهدیسا شعبانی 1403/1/1 بازیگر پنجم محسن هجری 3.7 4 صفحۀ 64 از دبیرستان که بیرون آمدم ، نم نم باران گرفته بود . از خیلی ها شنیده بودم که میگفتند هوای ابری دلگیر کننده است. شاید بخاطر این بود که پایین آمدن باران مثل سرازیرشدن اشک آدم هاست. 0 2 لیستهای مرتبط به بازیگر پنجم زهرا عارفی پور 1403/2/28 نمایشگاه کتاب 7 کتاب کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب خریدم. **مجموعه آکادمی شاهزاده خانم ها ۳ جلده ولی اینجا با عنوان مجموعه میاره. 0 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عارفی پور 1403/3/3 کتاب بازیگر پنجم کتاب جالبی بود بعضی جاها ادبیات کتاب جوری می شد که دوست داشت همان موقع کتاب را ول کنی و بروی، اما کنجکاوی برای دانستن ادامه ی داستان مجبورت می کرد که کتاب را تا اخر بخوانی 0 8 wormbook 1403/8/17 این ۱۲۸ امین کتابیه که خوندم و ۱۲۸ صفحه داره.... امیدوارم طلسم نشم😃 خب...این کتاب از اون چیزی که فکر میکردم خیلی پایین تر بود و اغراق زیادی توش داشت.از نظرم اگه استرس گفته شده در کتاب کمتر بود یا بحث درس و اضطراب های درسی رو هم اضاف میکرد طبیعی تر میشد و اینکه میتونست چالش های خفن تر،هیجان انگیز تر و بیشتر و بهتری وارد کتاب بشه. در کل ایده بد نبود ولی بیشتر بهش پر و بال داده میشد بهتر بود در مورد نگارش داستان باید بگم که خوب بود ولی بعضی جاها نوشتاری و بعضی جاها گفتاری بود مثلا از "را " استفاده میکرد ولی بعدش از کلمه ی "بکنه؟"که خب خیلی آسیب میزنه به نگارش کتاب. و خب پیشنهادش نمیکنم کتاب های بهتر و عالی تری برای خوندن هست😉 0 3 امیرحسین ملکی 1402/6/18 کتاب خوبیه. سعی کرده داستان اجرای نمایش و مشکلاتش رو گره بزنه به وقایع مربوط به صلح امام مجتبی؛ طوری که بچهها با اون شرایط همزادپنداری کنند. نکتهی اذیت کنندهی کتاب، اینه که گاهی دیالوگها شکسته میشه و گاهی رسمی. این موضوع از این نویسنده و این انتشارات کمی غیرقابل پذیرشه! راستی! نقش ناظم هم خیلی سیاه شده.. 0 4 مونا نظری 1403/12/30 💢 آقای محسن هجری در دوره آموزشی شورای ادبیات کودک و نوجوان، مدرس بحث ادبیات دینی بودند. باسواد، خوشفکر، با اخلاق، با ذهنی روشن و آشنا با جامعه و نوجوان امروز. معلوم است که وقتی دیدم یک رمان با موضوع زندگی امام حسن مجتبی علیهالسلام برای نوجوانها نوشتهاند، چقدر مشتاق خواندنش شدم. 💢 «بازیگر پنجم» داستان چند نوجوان دمِ کنکوری است که با همراهی یک معلم خوش ذوق تصمیم میگیرند یک گروه تئاتر تشکیل بدهند. برای انتخاب سوژه، با کمک معلم ماجرای صلح امام حسن (ع) را انتخاب میکنند. نمایشنامه پنج بازیگر دارد، اما آنها چهار نفرند. انتخاب نفر پنجم گروه را در خطر فروپاشی قرار میدهد. 💢 بازیگر پنجم روایتی از گرهها و پیچیدگیهایی است که در طول تاریخ پاسخ سرراستی برای آنها وجود نداشته است. جایی که مرز دوست و دشمن به هم میریزد و انتخابِ کار درست خیلی سخت میشود. 💢 فضای داستان به زندگی نوجوان امروز نزدیک است و به مسئلهای از زندگی امام میپردازد که در تاریخ و در زندگی شخصی همه ما قابلیت تکرار دارد. این به نظرم نقطه طلایی کار است. 1 1