خواهم خواند سفر به آن سوی دریاها مهدی میرکیایی 4.5 53 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 22 من اعتراف می کنم محمد رحمانی 5.0 1 خاطره ها (تاسیس وزارت اطلاعات، مهم ترین فعالیت های این وزارتخانه تا پایان تصدی نگارنده و تاسیس دادسرای ویژه ی روحانیت) محمد محمدی ری شهری 0.0 0 تو زودتر بکش؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران رونن برگمن 4.8 3 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 158 عربیکا یامین پور 4.2 40