خواندهام حقوق زن و خانواده محمود حکمت نیا 4.7 3 ژرفای زن بودن: راهنمای زنانی که در پی شناخت قلمروی درونی و تغییر و تحول می باشند و خواهان پیشرفت همه جانبه هستند مورین مورداک 0.0 0 قصاص مرد در برابر زن: با نگاهی به فلسفه تفاوت ها علی محمدی جورکویه 0.0 0 حقوق زن حمید کریمی 3.0 0 روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد دانیل ریچاردسون 4.0 0 تغییرات، چالش ها و آینده خانواده ایرانی محمدحسین شریفی ساعی 0.0 0 افسانه فردگرایی: نیروهای اجتماعی چگونه ما را شکل میدهند پیتر ال کالرو 4.0 3 زنان نامرئی: افشای سوگیری دادهها در دنیایی طراحی شده برای مردان نرگس حسن لی 3.8 16 جنس ضعیف اوریانا فالاچی 3.6 17 حضور در وضعیت صفر جو ویتال 3.8 1 جنسیت و زبان قرآن مجید دهقان 4.5 2 هویت و نقش های جنسیتی (مجموعه مقالات) 4.8 0 چگونه کمال گرا نباشیم: روشی جدید برای خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمالگرایی استیون گایز 4.1 43 نیمه تاریک وجود دبی فورد 3.8 45 زندگی خود را دوباره بیافرینید جفری ای. یانگ 4.3 44 زن در شاهنامه جلال خالقی مطلق 3.5 1 اصل گرایی گرگ مکیون 3.5 0 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم تینالین سیلیج 3.0 24 بی حد و مرز کاوان بشیری 3.9 33 جورنال هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسن 3.8 2