خواهم خواند شبیه صدام میخاییل رمضان 4.2 0 سقراط اکسپرس اریک واینر 4.2 11 من فلوجه را به یاد می آورم فرات العانی 4.3 10 سفرنامه (تا پخته شود خامی) (دوجلدی) جمعی از نویسندگان 0.0 0 به سوی فروغ آزادی آنتونی کلیفورد گریلینگ 0.0 0 تاریخ فرهنگی زشتی گرچن هندرسون 3.2 1 در سایه انسان جین گودال 3.0 1 کتاب ایوب: منظومه آلام ایوب و محنتهای او از عهد عتیق قاسم هاشمی نژاد 4.5 8 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 31 دروازه خورشید الیاس خوری 5.0 2 عجایب نامه (عجائب المخلوقات و غرائب الموجودات) محمدبن محمود همدانی 3.7 0