خواهم خواند پایان تهی دستی و امکانات اقتصادی در دوران ما جفری ساکس 0.0 0 سرمایه داری رفاقتی در خاورمیانه : کسب و کار سیاست، از آزادسازی تا بهار عربی ایزاک آتیاس 0.0 0 رضاشاه از تولد تا سلطنت سیدرضا نیازمند 0.0 0 از کتاب محمدرضا شعبانعلی 4.3 5 سقراط اکسپرس اریک واینر 4.1 11 معمای تورم بالا پل بکرمن 5.0 0 اختراع بازار لیزا هرتسک 0.0 0 حیات اقتصادی ایرانیان در دوره مشروطه سمیه توحیدلو 3.5 1 بهره وری صنعت ایران: بررسی توان رقابت پذیری بنگاه های صنعتی سیدفرشاد فاطمی 0.0 0 امکان علی سخاوتی 3.2 1 داستان پردازی با داده ها: راهنمای مصورسازی داده ها برای افراد حرفه ای در کسب و کار کول نوسباومر نافلیک 4.5 5 شرکت سهامی آدم های مصنوعی ری بردبری 3.0 2 فلسفه در جهان اسلام: درآمدی بسیار کوتاه پیتر آدامسون 5.0 1 انواع ویرایش (شیوه ویرایش های علمی / محتوایی، ساختاری، نگارشی / ادبی و فنی) ابوالفضل طریقه دار 4.5 1 مزخرفات فارسی سیدرضا شکراللهی 3.7 20 بهترین قصه گو برنده است: چطور با قصه کسب و کارتان را رونق دهید آنت سیمونز 3.5 12 کوچه های بی درخت امیرحسین فردی 0.0 0 تاریخ اندیشه سیاسی در اسلام پاتریشیا کرون 4.0 0 ایران در سیاحت نامه اولیا چلبی اولیاء چلبی 0.0 0 درسنامه الهیات مسیحی: مفاهیم اصلی الهیات آلیستر مک گراث ادگار 0.0 0