جفری ساکس جفری ساکس پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها سیاست خارجی جدید: فراتر از استثناگرایی آمریکایی جفری ساکس 0.0 0 پایان تهی دستی و امکانات اقتصادی در دوران ما جفری ساکس 0.0 0 اقتصاد بالینی و عدالت اجتماعی جفری ساکس 0.0 0 سرمایه گذاری در توسعه برنامه ای عملی برای دستیابی به اهداف توسعه هزاره جفری ساکس 0.0 0 مقدمه ای بر توسعه پایدار جفری ساکس 0.0 0 عصر توسعه پایدار جفری ساکس 0.0 0 توسعه ی اقتصادی در جهانی نابرابر جفری ساکس 0.0 0 مقدمه ای بر توسعه ی پایدار جفری ساکس 0.0 0