خواندهام آفتاب در محاق (چهارده خورشید، یک آفتاب) برش هایی کوتاه از زندگی و زمانه امام کاظم (ع) مرثا صامتی 4.3 0 ترجمهٔ رسالهٔ لقاء الله جواد آقاملکی تبریزی 4.6 5 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 161 یکی مثل همه محمدرضا حدادپور جهرمی 4.3 7 لمعات الحسین: برخی از کلمات و مواعظ و خطب حضرت سیدالشهدا ابی عبدالله الحسین (ع) سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 7 نور خدا: چهل روضه مکتوب حضرت سیدالشهدا(ع) محمدعلی تولایی 4.7 19 گلشن احباب: در کیفیت سیر و سلوک اولی الالباب سیدمحمدصادق حسینی طهرانی 5.0 6 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.6 15 خداشناسی محمدحسن وکیلی 5.0 1 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سید علی حسینی خامنهای 4.7 169 حاج جلال: خاطرات حاج جلال حاجی بابایی لیلا نظری گیلانده 4.5 12 معلم مدرسه عشق: سردار شهید علیرضا حاجی بابایی اسماعیل منصوری لاریجانی 2.4 5 کتاب فاضل نظری 4.1 61 نور ملکوت روزه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.6 6 گلشن احباب: در کیفیت سیر و سلوک اولی الالباب سیدمحمدصادق حسینی طهرانی 4.4 1 لیالی نور، مواعظ شبهای قدر سیدمحمدصادق حسینی طهرانی 4.9 8 تیغ و مهتاب الهه بهشتی 2.5 0 درآمدی بر منطق محمود منتظری مقدم 4.6 3 اقیانوس مشرق مجید پورولی کلشتری 4.2 25 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: شیعه شناسی، معادشناسی محمدحسن وکیلی 4.8 4