خواهم خواند مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 182 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 82 یاماها محبوبه حاجیان نژاد 4.2 2 تمثیلات اخلاقی، تربیتی محمدصادق حائری شیرازی 4.7 7 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد نادر ابراهیمی 4.6 50 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 111 مهر تابان: یادنامه و مصاحبات تلمیذ و علامه عالم ربانی علامه سیدمحمدحسین طباطبائی تبریزی ... سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.5 0 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) 4.7 99