خواندهام عامه پسند چارلز بوکوفسکی 3.3 65 انسان در جستجوی معنا ویکتورامیل فرانکل 3.9 150 اختلاسچی جیمزمالاهان کین 3.0 0 آدم خواران ژان توله 3.9 237 ربهکا دفنی دوموریه 3.8 1 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد نادر ابراهیمی 4.5 79 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سید علی حسینی خامنهای 4.7 168 سرگذشت استعمار مهدی میرکیایی 4.7 15 معلم مدرسه کیفی: راهنمای کتاب مدرسه کیفی ویلیام گلسر 3.2 0 سیزده ... پنجاه و هفت: خاطرات طیبه تفرشی ساسان ناطق 3.4 2 دفترچه نیم سوخته یک تکفیری محمدرضا حدادپورجهرمی 3.5 30 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 165 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 69 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 0.0 128 تا ساحل آرامش: پرسش و پاسخ زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 3.6 1 تا ساحل آرامش: پرسش و پاسخ زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.0 0 تا ساحل آرامش: گام های موفقیت در زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.2 1 تا ساحل آرامش: گام های موفقیت در زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.2 1 تا ساحل آرامش: گام های موفقیت در زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.2 4 خسرو شیرین خسرو باباخانی 3.7 35