خواهم خواند کتاب فاضل نظری 4.1 47 جان بها سیدمصطفی موسوی 3.5 50 101 چیزی که در مدرسه دیزاین آموختم سونگ جانگ 0.0 0 از من نخواه که فکر کنم! روش خردمندانه دست یابی به قابلیت استفاده از وب استیو کروگ 4.0 0 تفکر طراحی: فهم چگونگی تفکر و کار طراحان نایجل کراس 4.0 1 دوراندیشی: چگونه درباره مهمترین مسائل زندگی تصمیم بگیریم؟ استیون جانسون 0.0 0 امام نامه: گذری در کوچه پس کوچه های جامعه کبیره محسن عباسی ولدی 4.2 1 دوباره فکر کن آدام گرانت 4.0 1 فردایی دیگر سیدمرتضی آوینی 4.2 2 طراحی برای زندگی: خلق معنا در دنیایی پریشان استوارت واکر 0.0 0 پر ازدحام: طراحی محصولات معنادار در دنیایی لبریز از انگاره ها روبرتو ورگانتی 0.0 0 گریزی از شکست نیست جو موران 4.8 1 چگونه تغییر کنیم؟ کیتی میلکمن 3.6 10 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 110 قلاب: چگونه محصولاتی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند رایان هوور 4.0 8 مدارا با پیچیدگی دونالدا. نورمن 0.0 0 طراحی اشیاء روزمره دونالدا. نورمن 2.7 0 ایده عالی مستدام: چگونه ایده های ماندگار بسازیم؟ دن هیث 4.3 8