خواهم خواند شهید علم - دفتر دوم: نخبه شهید داریوش رضایی نژاد در آینه خاطرات وحید کرایلی 3.7 4 ریشه ها الکس هیلی 4.5 25 حرف هایی با دخترم درباره ی اقتصاد تاریخ مختصر سرمایه داری یانیس واروفاکیس 4.0 28 میر نامیرا: زمانه و کارنامه استاد میرمصطفی عالی نسب میکائیل عظیمی 4.0 1 دائره المعارف فقه مقارن ناصر مکارم شیرازی 0.0 0 دائره المعارف فقه مقارن ناصر مکارم شیرازی 0.0 0 توجیه المسائل کربلا: توجیه ها و بهانه هایی برای با حسین (ع) نبودن سیدعلی اصغر علوی 3.8 12 مروری بر تاریخچه و تفکرات انجمن حجتیه (از زمینه های تاسیس تا تعطیلی ظاهری) رضا اکبری آهنگر 3.6 7 کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی محمدحسین رجبی دوانی 4.4 7 ادب عاشقی: آداب حضور در مجالس اهل بیت (ع) محمدرضا عابدینی 4.7 7 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 76 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 185 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی یامین پور 4.2 49 من اطلاعاتی بودم راضیه ولدبیگی 3.9 4 کتاب آه؛ بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 103 دشت های سوزان صادق کرمیار 4.1 12 اسرار زیارت محمد حسن وکیلی 4.5 1 بگذار اسبت بتازد محبوبه زارع 4.1 14 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.3 56 گردان نانواها: خاطرات شفاهی مردم خانوک از پشتیبانی دفاع مقدس محمدتقی رهایی 3.0 2