خواندهام دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 82 رهایی از وسواس: کتاب راهنمای درمان وسواس برای بیماران بروس م. هایمن 5.0 1 رهایی از افکار منفی اضطراب زا و افسرده ساز: مهارت های شناختی - رفتاری برای غلبه بر نگرانی، شرم و نشخوار فکری دیویدا. کلارک 5.0 0 از حال بد به حال خوب دیوید دی. برنز 4.6 9 وقتی اضطراب حمله می کند: مهارت های جدید درمان اضطراب بدون مصرف دارو شکوفه بیات 4.0 0 دلایلی برای زنده ماندن مت هیگ 3.8 32 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 55 تاب آوری در سیلی واقعیت: یافتن رضایت مندی هنگام مواجهه با موانع و سختی های زندگی راس هریس 4.5 1 تله شادمانی: دست از تقلا کردن بردار و زندگی کن راس هریس 4.5 8