خواندهام جوانی در 180 ثانیه حسین سروقامت 5.0 1 از من بودن تا ما شدن: مهارت های انتخاب همسر: نکند خشت اول را کج بگذاری محسن عباسی ولدی 4.4 20 من و دوست ...ام: تحلیل و بررسی منطقی محاسن و معایب روابط دختر و پسر محمد داستان پور 4.5 1 من، عشق، مخاطب خاص: راهکارهای تشخیص عشق های قلابی و ویژگی های عشاق واقعی محمد داستان پور 4.5 0 من و پنج وارونه: آگاهی های لازم برای پیشگیری از بیگاری عاطفی محمد داستان پور 4.7 0 من، زندگی، موسیقی: پشت پرده های جادوی موسیقی محمد داستانپور 4.9 4 مسافر کربلا: زندگینامه و خاطرات شهید علیرضا کریمی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 1 نامه های یواشکی سیده زهرا برقعی 3.1 0 نقاب ها: جریان شناسی نفوذ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران... محمدعلی الفت پور 4.1 1 دست ابلیس: خاطرات مستر همفر جاسوسی انگلیسی در کشورهای اسلامی سیداحمد علم الهدی 3.9 0 چرا دین؟ چرا اسلام؟ چرا تشیع؟ حمیدرضا شاکرین 0.0 0 فرنگیس: خاطرات فرنگیس حیدرپور مهناز فتاحی 4.4 40 ادواردو مسافری از رم فهیمه نیکومنظر 4.0 6 طیب: زندگی نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (ره) شهید طیب حاج رضایی محسن عمادی 4.7 5 علمدار: زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید سیدمجتبی علمدار گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 8 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 139 روزی که عمه خورشید مرد منیژه آرمین 3.3 2 قیدار رضا امیرخانی 4.0 128 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 130 من او رضا امیرخانی 4.2 175