ادواردو مسافری از رم ادواردو مسافری از رم فهیمه نیکومنظر و 1 نفر دیگر 3.9 23 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 44 خواهم خواند 5 ناشر عهد مانا شابک 9786226084161 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1399/8/1 توضیحات کتاب ادواردو مسافری از رم، نویسنده فهیمه نیکومنظر. لیستهای مرتبط به ادواردو مسافری از رم مهتاب حیاتی رمان کودک 16 کتاب رمان هایی برای کودک کتابخوان. گروه سنی ج، یک ایستگاه قبل از نوجوانی. (از هر مجموعه، یک نمونه گذاشته ام) 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ریحانه سادات✨️ 1403/5/20 مختصر و مفید👌🌱 برا کسایی که خیلی حوصله خوندن کتابای قطور رو ندارن عالیه 0 0 طهورا ملک علایی 1402/6/8 زندگینامه شهیدی در خانواده اش هرکسی تک بود. پدر یک چیز و مادر چیز دیگری و خود شیعه است. شهیدی که دوبار به دیدار امام رفت و ترور شد و به شهادت رسید. 0 2 مهتاب حیاتی 1402/5/3 شیوه ی داستانیش رو دوست داشتم ولی حس می کنم اگه قبلش کتاب ادواردو از بهزاد دانشگر رو نخونده بودم، ممکن بود از این کتاب سر درنیارم. در واقع به نظرم متن یک مقداری برای کسی که شناخت قبلی از ادواردو آنیلی نداشته باشه گنگه. با این حال دوستش داشتم و خوندنش رو به بچه های بالای ۹ سال توصیه می کنم. 0 9 محمد علي استاد حسين 1402/2/8 الحق که: 1- خیلی قشنگه. 2- ارزش خرید زیادی داره. من که به همه سنین به خصوص اول راهنمایی تا دانشگاه و علاقه مندان به دوران امام و شخصیت ادواردو آنیلی توصیه می کنم 0 2 ط̸ا̸ه̸ا̸ ص̸ـ̸ב̸ا̸ق̸ت̸ (𝒯𝒶𝒽𝒶 𝒮ℯ𝒹𝒶𝓆𝒶𝓉) 1402/7/2 داستان زیبایی بود. کاش ما هم مثل ادواردو باشیم. 0 1 محمد صدرا شهریار 1401/11/28 امــــــــیـــــــــــــدوارم خبری که شنیده ام درست نباشد در این داستان از شنیده شدن خبر مرگو پیدا شدن جسد ادواردو آنیلی تا زندگی کوتاه مدت او در نیویورک آمریکا است . نکته مهمی که در این داستان من به آن توجه کردم این بود که تاریخ های معاصر را به صورت داستانی و هیجان انگیز در آورده بودند و خواندن این کتاب ها خیلی لذت بخش تر از کتاب های عادی است. حرف مهم و اصلی در این داستان همان خبر مرگ و پیدا شدن جسد ادواردو انیلی فرزند جیووانی آنیلی در زیر پل روماو است که توجه بیشتری در طول داستان دارد. من این کتاب را به کسانی که به این موضوعات و کتاب هایی که تاریخ معاصر کشور ها را در صورت داستانی و هیجان انگیز روایت کرده است را دوست دارند و نوجوانان ده تا پانزده سال توصیه میکنم. 0 10