خواندهام پژوهشی درباره ولایت سیدمحمدباقر صدر 4.4 7 آذرخش کربلا محمدتقی مصباح یزدی 4.4 4 نخستین گزارش مستند از نهضت عاشورا لوطبن یحیی ابومخنف 4.2 11 چرتوپیا: تاریخ زوال یک اتوپیا به روایت سباستوس میکلانکوس آیدین سیارسریع 3.5 9 شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی عبدالله جوادی آملی 4.2 2 روشنفکران و دولت در ایران: سیاست، گفتار، و تنگنای اصالت نگین نبوی 4.5 0 هجوم روس و اقدامات روسای دین برای حفظ ایران حسن نظام الدین زاده 2.2 1 اسلام ما سیدرضا صدر 0.0 0 قدرت فکر (1) جوزف مورفی 4.0 3 مفهوم ها و ابزارهای تفکر نقادانه لیندا الدر 3.3 6 زینت عرش خدا نور چشم خاتم انبیا (ص): امام حسن مجتبی (ع) حسین وحیدخراسانی 3.5 1 معاویه بن ابی سفیان: بررسی حدیثی - کلامی بر پایه متون اهل سنت مهدی عسکری 2.5 1 تاریخ فلسفه اسلامی: از آغاز تا درگذشت ابن رشد (595 هجری، 1198 میلادی) هانری کوربن 4.2 3 قرآن در اسلام سیدمحمدحسین طباطبائی 3.6 3 سیاست اقتصادی: شش گفتار درباره سوسیالیسم، کاپیتالیسم، اقتصاد و سیاست لودویگ فون میزس 4.5 0 آموزش دین سیدمحمدحسین طباطبائی 3.0 1 صداهایی برای ننوشتن، آواهایی برای نوشتن فریدون اکبری شلدره 2.0 1 آشنایی با تفکر تحلیلگرانه: واسازی تفکر و بررسی اجزای آن لیندا الدر 2.9 1 خودآموز فلسفه مل تامپسون 3.8 9 امام مهدی (عج) موجود موعود عبدالله جوادی آملی 4.2 2