در حال خواندن یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 195 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.4 18 پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است: درآمدی بر فلسفه دنیل کلاک 3.8 9 ده گفتار مرتضی مطهری 4.5 14 تحجرگرایی محمدصادق حائری شیرازی 4.1 1 دین در جهان امروز موسی صدر 4.6 1 فلسفه ما السید الشهید محمد باقر الصدر/سید ابو القاسم حسینی ( ژرفا ) 4.2 1 گفت و گوی معلم و فیلسوف خسرو باقری 3.8 3 لوازم نویسندگی نادر ابراهیمی 4.2 9 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 9