خواهم خواند 5 زبان عشق: رازهایی برای داشتن عشقی پایدار گری چاپمن 4.4 2 خرده عادت ها: عادت های کوچک تر، نتایج بزرگ تر استیون گایز 3.8 10 قدرت شروع ناقص ؛ نکاتی درباره خلاقیت در کارها جیمز کلییر 4.0 19 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 73 خرده عادت ها جیمز کلییر 4.2 100 لطفا بیدارم نکن ... یعسوب محسنی 0.0 0 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم: دوره ای فشرده برای یافتن جای خود در دنیا تینالین سیلیج 2.9 21 چه قدر خوبیم ما! علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 4.0 7 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 5.0 0 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 8 دروغ هایی که به خود می گوییم جان فردریکسون 4.2 6 هنر رندانه به تخم گرفتن مارک منسون 3.9 60