قدرت شروع ناقص ؛ نکاتی درباره خلاقیت در کارها
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
حتماً شما هم بارها و بارها ایده هایتان را به هزار و یک بهانه رها کرده اید. هنوز آماده نیستم، هنوز تجربه کافی ندارم هنوز باید تحقیق کنم و… . در کتاب قدرت شروع ناقص اثر جیمز کلیر انتشارات آیین محمود به شما نشان میدهیم بسیاری از ما فقط به خاطر همین دلایل نابهجا کار و حرفه مورد علاقه خود را رها میکنیم و یا سالهای سال رؤیاهایمان را به تعویق می اندازیم. انتظار برای شروعی کامل و در شرایط کاملاً ایده آل چیزی نیست جز اشتباه محض. این نکته را فراموش نکنید حتی موفق ترین افراد هم از همان ابتدای کارشان موفق نبوده اند. همه آنها با سالها کار و تلاش و سخت کوشی به موفقیت رسیدهاند. قدرت شروع ناقص را دست کم نگیرید برای موفقیت قبل از هر چیزی باید شروع کرد. اگر کارمان را شروع نکنیم که موفقیت میشود آرزویی محال . اما اگر پا در مسیر بگذاریم میتوانیم رفته رفته پیشرفت کنیم و روزی به کمال و موفقیت دست یابیم برای موفقیت همیشه وقت هست، عجله نکنید اما برای شروع دست دست نکنید کمر همت ببندید و قدم در راه رسیدن به رؤیاهایتان بگذارید. برای شروع نباید خودتان را با موفقترین و بهترینهای حوزه کاری مورد نظرتان مقایسه کنید. البته یادگیری و استفاده از تجارب دیگران روش خوبی است و به وقتش میتواند ما را از تجربه های تلخ یا روشهای بیهوده و وقت گیری نجات دهد که روزی این حرفه ای ها به دامشان افتاده اند. اما تقلید صددرصدی از این افراد گاهی به جای پیشروی سد راه ما میشود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به قدرت شروع ناقص ؛ نکاتی درباره خلاقیت در کارها
نمایش همهلیستهای مرتبط به قدرت شروع ناقص ؛ نکاتی درباره خلاقیت در کارها