خواهم خواند برآمدن ژانر خلقیات در ایران حسام ترکمان 4.0 1 مسئله علم و علم انسانی در دارالفنون عصر ناصری: پژوهشی در آثار مکتوب شناخته شده دارالفنون (از 1267 تا 1313ق) ابراهیم توفیق 3.5 1 جهان چگونه مدرن شد؟: داستان یک "پیچ"، یک کاتب، یک کتاب استیون گرین بلت 4.0 7 نام من سرخ احسان نوروزی 4.0 22 بیماری به مثابه استعاره، ایدز و استعاره هایش احسان کیانی خواه 4.1 1 مقاومت سیاه (هم گرایی اندیشگانی مارتین لوترکینگ و ملکم اکس) مهدی نوریان 0.0 0 فلسفه مراقبت بوریس گرویس 5.0 0 سه گام بر نردبان نوشتار الن سیسکو 3.0 0 سیمای معشوق و مفهوم ملیت در غیبت استعاره و پیرنگ حسن نصیری 4.5 1 به دور از مردم شوریده تامس هاردی 4.3 10 شاهنامه فردوسی ؛ تاریخ و ادبیات ایران نسرین خسروی 5.0 1 دختران شهرزاد حسن میرعابدینی 4.3 1 بالکان اکسپرس اسلاونکا دراکولیچ 4.0 5 شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 4.0 381 زندگی در پیش رو رومن گاری 3.9 61 دیونامه: بازشناسی چهره ِ موجودات خیالی در روایت های ایرانی پرویز براتی 3.9 0 درباره زنان (دو رساله از دنی دیدرو) دنی دیدرو 3.4 3 یوسف و زلیخا عبدالرحمن بن احمد جامی 0.0 0 زنانی که از ریشه می رویند شارون بلکی 0.0 0 روز و شب یون فوسه 3.9 5