معرفی کتاب آرامسایشگاه: بازی در دو پرده اثر بهمن فرسی کتابعمومینمایشنامهایران آرامسایشگاه: بازی در دو پرده بهمن فرسی 2.7 7 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر بیدگل شابک 9786007806111 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار 1399/3/19 توضیحات کتاب آرامسایشگاه: بازی در دو پرده، نویسنده بهمن فرسی. ادبیات ایران ادبیات نمایشی سینما نمایشنامه درام یادداشتها محبوبترین جدیدترین Sepehr Karimi 1403/11/20 اجراییت این نمایش رو خیلی دوست داشتم. کمتر نمایشی خوندم که توی متنش، روی صحنه رفتن و بودن کار انقدر یه چشم بیاد و مجبورت کنه تصور کنی کنشهای اجرایی رو موقع خوندن. خیلی دلم خواست میتونستم کار رو روی صحنه و به شکل ابتدایی خودش میدیدم. در مورد محتوا ولی خیلی سوال دارم. لایه اولی داستان تقریبا واضح و قابل فهمه اما نشونههای متن به این اشاره داره که خواننده باید دنبال لایههای پنهان هم باشه و این کار فرسی اثری نیست که با یه بار خوندن بشه اون لایههاش رو کشف کرد. امیدوارم بعدا بتونم باز بخونمش و شاید بهتر و بیشتر بفهممش. 0 0