خواندهام همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 45 تو شهید نمی شوی: حیات جاودانه شهید محمودرضا بیضایی به روایت برادر احمدرضا بیضائی 4.3 5 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 24 حاج قاسم: جستاری در خاطرات حاج قاسم سلیمانی علی اکبری مزدآبادی 3.8 7 کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی محمود زارعی 4.2 27 رشد علی صفایی حائری 4.6 108 امیرکبیر قهرمان مبارزه با استعمار اکبر هاشمی رفسنجانی 2.6 0 تفکر راضیه حقیقت 4.6 24 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: مدیریت تشکل تربیتی محمدعلی پیلتن 4.0 0 ساده لوح کردن ما: برنامه ی درسی پنهان تحصیلات اجباری جان تیلور گاتو 4.4 5 زیبایی مرگ در کلام عارفان محمدجواد شعبانی مفرد 4.5 1 زیر تیغ: خاطراتی از شهید مدافع حرم محسن حججی علی اکبری مزدآبادی 4.3 7 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 154 تعلق؛ محور تحول در انسان محمدصادق حائری شیرازی 4.7 15