در حال خواندن دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم آگوتا کریستف 4.1 14 احساسات عمیق مالی وست دافی 3.8 0 تیستو سبز انگشتی موریس دروئون 4.5 38 طاعون آلبر کامو 4.1 91 نظر به درد دیگران سوزان سانتاگ 3.7 7 فلسفه ترس لارس اف ار.هو اسونسن 3.6 14 من به روایت من نیما قربانی 3.6 1 فلسفه برای نوآموزان: تردید در باورهای رایج پل تامسون 4.3 0 خلق مدل کسب و کار ایو پیگنیور 4.4 7 دروغ هایی که به خود می گوییم جان فردریکسون 4.3 13 گفت و گوهای سرنوشت ساز کری پترسون و دیگران 0.0 0 کارخانه مطلق سازی کارل چاپک 3.3 2 The subtle art of not giving a fuck: a counterintuitive approach to living a good life Mark Manson 4.5 0 وقتی بدن نه می گوید: بهای استرس پنهان گبور مته 4.0 3 از عشق گفتن ناتاشا لان 4.3 5