خواهم خواند طلوع تا ظهور: بازنویسی و تلخیص «امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف از تولد تا بعد از ظهور» محمدکاظم قزوینی 4.1 0 ریاضیات زیبا: جان نش، نظریه بازی ها، و جست و جوی رمز طبیعت تام زیگفرید 4.1 1 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 59 سازمان طراحی : مسافر آرمینا سالمی 5.5 3 هلگولند : سردرآوردن از انقلاب کوانتومی کارلو روولی 4.2 1 سرود سلول ها : کاوشی در پزشکی و انسان نو سیدارتا موکرجی 0.0 1 دیوان حافظ مهسا بختیاری 4.8 23 از کتاب محمدرضا شعبانعلی 4.3 5 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.8 84 دوازده هفته تا آبی نفتی استیو سیرفاس 4.5 1 شکل دهی آینده انقلاب صنعتی چهارم: راهنمایی برای خلق جهانی بهتر کلاوس شواب 4.6 0 در غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 3.9 73 هنر در گذر زمان هلن گاردنر 4.0 1 حسرت؛ در ستایش زندگی نازیسته آدام فیلیپس 3.5 10 میشل استروگف ژول ورن 4.0 15 فلسفه تنهایی لارس اف ار.هو اسونسن 3.9 46 مواجهه با مرگ برایان مگی 4.0 18 یادداشت های یک دیوانه و هفت قصه دیگر نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.0 39 دایره المعارف مصور شگفتی های فیزیک لئو بال 0.0 0 نود و سه ویکتور هوگو 4.0 9