خواهم خواند خاطرات لورنس عربستان: هفت رکن خرد توماس ادوارد لاورنس 0.0 0 خاطرات لورنس عربستان: هفت رکن خرد توماس ادوارد لاورنس 0.0 0 جاسوس گردان؛ خاطرات یک افسر کا گ ب ویکتور چرکاشین 4.5 1 زندگی من در سیا: جاسوسی برای تمام فصول دوان کلاریج 2.2 0 جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A حمید داودآبادی 2.7 1 جاسوس بازی 2 حمید داودآبادی 3.4 3 جاسوس بازی حمید داودآبادی 3.5 4 مرد بی چهره مارکوس ولف 5.0 1 سازمان های جاسوسی در هزاره تاریخ مهدی ایزدی 0.0 0 کیتو: زندگی و مرگ در خطرناک ترین کوه دنیا اد ویسترز 5.0 0