معرفی کتاب جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A اثر حمید داودآبادی

جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A

جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A

حمید داودآبادی و 1 نفر دیگر
2.7

1401/1/2

کتاب جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A، ویراستار حسین صادقی فرد.

لیست‌های مرتبط به جاسوس بازی 3: بزرگترین ضربه تاریخی بر پیکر سازمان جاسوسی آمریکا C.I.A

maryam torabi

maryam torabi

1403/11/16

ببین وقتی
          ببین وقتی میگم کتاب خوندن قشنگه یعنی چی؟!

اصلا تو فکرم این نیست که خط و ربط قبل و بعد اتفاقاتی که همون موقع دارم میخونم رو پیدا کنم ولی کتاب‌ها همینو بهم میدن و این بزرگترین موهبت کتاب خوندنه و تا عاشق خوندن نباشی نمیفهمیش

در حالیکه که #کتاب ایستگاه خیابان روزولت رو پریروز میخوندم که در مورد سفارت آمریکا در ایران بوده (تو بدون که مقر جاسوسی سازمان سیا بوده) دیروز #کتاب جاسوس بازی ۳ رو شروع کردم که داره میگه: که این دفتر منطقه‌ای سازمان سیا در خاورمیانه بعد از انقلاب اسلامی و بسته‌شدن لانۀ جاسوسی آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸ (۱۹۷۹ م)، به لبنان انتقال پیدا کرده بود.

و از این صحبت میشه که در سال ۶۲ (فکر میکنم همین سال باشه) در پس حمله اسرائیل به لبنان (در سال ۶۱) و اشغال بیروت و اتفاقاتی که در پس‌اش افتاد (مثل قتل عامی که در روستای صبرا و شتیلا افتاد) کاری که شد این بود که سفارت آمریکا منفجر شد.

حالا تو این #کتاب جاسوس بازی ۳ میگه که روز ۲۹ فروردین (۱۸ آوریل) رو رئیس وقت سیا (هرکی که باشه) بخاطر گرامیداشت بزرگترین و مهمترین قربانیان تاریخ سازمان سیا سخنرانی میکنه (یعنی کسانی که تو انفجار سفارت کشته شدن)

وقتی که انتحاری وارد سفارت میشه خب بخاطر امکاناتی که تو ماشین ترتیب داده بود خودش و تمام اون متعلقات بمب هم از بین رفت و همین معادله رو برای آمریکایی‌ها سخت کرد چون نمیتونستن درست خط و ربط این انتحاری رو پیدا کنن یا بفهمن بمب از چی تشکیل شده تا به سازنده‌اش برسن (عملا ذوب شده)
تا قبل انقلاب ایران سوء قصدی اگر به موازین آمریکا میشد شوروی رو مقصر میدونست ولی بعد از انقلاب شاهدیم که انگشت اتهام رو همیشه به سمت ایران میگیرن (که خب اینقدر بگیرن تا جونشون دربیاد) و در مورد این پرونده هم ایران رو متهم کردن که وزیر خارجه ایران اون دوره (علی اکبر ولایتی) سریعا جواب داد که ایران در این کار دست نداشته و آنچه عنوان میشه دسیسه علیه ایرانه....
کتاب خیلی میتونست خلاصه باشه و چون حوصلم سر رفت و از نیمه کتاب (یا حتی بیشتر) به زور میخوندم لذا امتیازم کم شد.
آخرم نفهمیدم دقیقا کار کی بوده