خواندهام جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.1 63 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 149 چغک جمعی از نویسندگان 4.4 56 ولایت فقیه (مجموعه موضوعی بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با ولایت فقیه) سید علی حسینی خامنهای 4.0 2 من می توانم: داستان های کوتاه با محوریت مهارت های یادگیری و پژوهشی سیداحمد موسوی 4.4 1 تاریخ تشنه غدیر رضا فرهادیان 4.5 1 یادش: مجموعه خاطرات حجه الاسلام دکتر اسکندری مهدی قزلی 4.5 2 یک ون شبهه: این کتاب متن پیاده شده پاسخ های حجت الاسلام سیدمحمد حسین... سیدمحمدحسین راجی 4.7 10 امام فراتر از مرزها: امام خمینی در نگاه شخصیت ها تحلیلگران و رسانه های بین المللی نرگس سادات مظلومی 5.0 0 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند راضیه گرافیانی 3.1 66 نهضت سواد رسانه ای حسین حق پناه 5.0 0 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 16 اسرار ماه رمضان و مراقبات و مناسک آن، همراه با آداب انس با قرآن کریم محمدتقی فیاض بخش 4.4 6 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 87 اصول دین نوجوان: آموزش اعتقادات اسلامی به کودکان و نوجوانان با روشی نوین علی شعیبی 4.4 3 اصول دین نوجوان (2): اصول اعتقادات و باورهای یک نوجوان شیعه امام علی علیه السلام علی شعیبی 3.5 2 دستور زبان تدوین کریستوفرجی. بوون 4.0 2 مقتل فاطمی نوجوان: زندگی نامه و حوادث منجر به شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ویژه نوجوانان علی شعیبی 5.0 0 شمعدانی ها: گزینه رباعی (1383 - 1398) میلاد عرفان پور 4.1 3 رودخوانی محمدمهدی سیار 3.9 12