از کاپ تا کیپ: سفر به آخر دنیا
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
رضا پاکروان زندگی راحت و آسوده? لندن را رها می کند و با دوستش استیو از نورکاپ در شمالی ترین نقط? اروپا به راه می افتد تا 17700 کیلومتر را به کیپ تاون در آن سوی کر? زمین رکاب بزند. سفر بی پشتیبان آن دو برای طی مسافت و دستیابی به رکورد جهانی صدروزه به مسابقه با زمان تبدیل می شود.این سفر مهیج و زورآزمایی طاقت سوز با زمین و جاده های ناهموار، آب وهوای خشن و مالاریا، مسمومیت غذایی و گرمازدگی، آن ها را با برخی از مسحورکننده ترین، به یادماندنی ترین و متغیرترین مناطق جهان روبه رو می سازد. این داستانی عمیقاً فردی از رسالت مردی است برای خلق یک زندگی بهتر و معنی دارتر، و روایتی جالب و گیرا از سفری حماسی که او برای دست یابی به هدف در پیش گرفت.
لیستهای مرتبط به از کاپ تا کیپ: سفر به آخر دنیا
یادداشتها
1402/7/13
1402/4/1
1403/5/11
1401/3/2
من واقعا انگیزه و پشتکار باورنکردنی شونو تحسین می کنم، اما کاش از اول بی خیال رکورد شده بودن و همه جا رو سر صبر دیده بودن... خیلی عجیبه که آدم به این همه کشور سفر کنه و جز وضعیت جاده ها و غذاخوری های کنار جاده و گهگاه مردم عموماً حاشیه نشین و روستا نشین هیچ چیز رو نبینه... واقعا تا مصر رفتن و اهرام ثلاثه رو ندیدن، یعنی چی؟ حیف نیست؟ فقط تخت جمشید رو دیدن و آبشار ویکتوریا.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.