معرفی کتاب فرضیه ی خوشبختی: یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان اثر جاناتان هیت مترجم ساناز فرشیدفر

فرضیه ی خوشبختی:  یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان

فرضیه ی خوشبختی: یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان

جاناتان هیت و 2 نفر دیگر
3.6

1400/3/22

کتاب فرضیه ی خوشبختی: یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان، مترجم ساناز فرشیدفر.

لیست‌های مرتبط به فرضیه ی خوشبختی: یافتن حقیقت مدرن در خرد باستان

Abbas Shahrabi

Abbas Shahrabi

1403/11/12

این کتاب را امروز شروع کردم. کتاب خوبیست که همانطور که در تیتر کتاب اشاره کرده بدنبال فرضیه خوشبختی با دنبال کردن حقیقت مدرن در خرد باستان میباشد.بنقل از وب سایت بوک پیج که به درستی میگوید فرضیه خوشبختی برای سفر بین گذشته و حال راهنمای خوبیست پیچیدگی های نظریه‌های روانشناسی را با شوخ طبعی و وضوح به بحث میکشد و این کتاب نگاه باز و قدرتمندیست از منظر منطق گرایی علمی و فراتر از تجربه های روزمره انسانی به فلسفه ، واقعيت‌هاي روانشناسی و ناشناخته های معنوی، کاوشی صادقانه است که نتیجه میگیرد زندگی در تعادل شاید بهترین نوع زندگی باشد.
تفکر انسان به تشبیه وابسته است. ما مفهوم های جدید یا پیچیده را در قیاس با چیزهایی می فهمیم که قبلا یاد گرفته ایم. مثلا سخت است به طور کلی در باره زندگی فکر کنیم،اما وقتی این گونه تشبیهش میکنیم که زندگی یک سفر است به نتیجه هایی میرسیم باید منطقه را بشناسی، مسیری را انتخاب کنی ، چند همسفر خوب برای خودت پیدا کنی و از سفر لذت ببری، چون شاید آخر راه چیزی بدست نیاوری.فکر کردن در مورد ذهن سخت است اما زمانی که برایش یک تشبیه پیدا کنی ، فکرت جهت پیدا میگیرد، در تاریخ، انسانها با با حیوانات زندگی کرده و سعی داشته اند انها را مهار کنند. به همین خاطر هم ردپای این حیوانات را در تشبیه های کهن میبینیم. برای نمونه بودا ذهن را به فیلی وحشی تشبیه کرده و میگوید در گذشته همیشه این ذهنم را گمراه میکرد و دائم بین خودخواهی و شهوت و لذت سرگردان بودم، ولی امروز دیگر مرا گمراه نمیکند و در اختیارم است درست مثل یک فیل وحشی که رام کننده مهارش میکند.