معرفی کتاب قلب جوهری اثر کورنلیا فونکه مترجم محمد نوراللهی قلب جوهری کورنلیا فونکه و 1 نفر دیگر 4.3 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 ناشر بهنام شابک 9789645668585 تعداد صفحات 608 تاریخ انتشار 1381/10/11 توضیحات کتاب قلب جوهری، کورنلیا فونکه. بریدۀ کتابهای مرتبط به قلب جوهری پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/8/28 قلب جوهری کورنلیا فونکه 4.3 2 صفحۀ 24 کتاب ها باید سنگین باشن چون تموم دنیا توی اوناست :) 0 8 نفیسه عادل 1403/9/18 قلب جوهری کورنلیا فونکه 4.3 2 صفحۀ 158 0 19 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/8/28 قلب جوهری کورنلیا فونکه 4.3 2 صفحۀ 18 کتاب ها حالت چسبندگی دارن و خاطره ها بیشتر از هر چیز دیگه ای به صفحات کتاب می چسبن :) 0 19 لیستهای مرتبط به قلب جوهری ماریانا 1403/4/13 کتابهای ۱۴۰۳ 6 کتاب *لیستم مشکل داشت در نتیجه دوباره ایجادش کردم* کتابهایی که در طی سال 1403من رو همراهی کردن: 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/9/10 شاید برای همه ی کتابخون ها پیش اومده باشه که دلشون بخواد تو داستان کتاب محبوبشون زندگی کنن، این کتاب بهمون یاد آوری می کنه که این تصمیم شاید اونقدر ها که جالب به نظر میاد خوب نباشه 😂 یا مثلا شاید نویسنده ها دوست داشته باشن موجودات و شخصیت هایی که خلق می کنن رو ببینن که باز این کتاب یاد آوری می کنه که شاید این هم تصمیم خوبی نباشه 😂 خلاصه کتاب خیلی جالبیه و به هر کتابخونی توصیه می کنم یه بار بخونتش :) دوست دارم زودتر جلد های بعدیش رو شروع کنم اگه کارهام بذارن :)) ✨💙 0 13 Ryhnn دیروز "اگه تو سفر یه کتاب با خودت داشته باشی اتفاق عجیبی میوفته. کتاب خاطراتت رو جمع میکنه و همیشه فقط کافیه که کتاب رو باز کنی تا به جایی که بار اول اونجا خوندیش برگردی. همهش با اولین کلمات به خاطرت برمیگرده؛ مناظری که اونجا دیدی، عطری که توی هوا بود، بستنیای که موقع خوندن کتاب خوردی.... بله، کتابها حالت چسبندگی دارن و خاطرهها بیشتر از هر چیز دیگهای به صفحات کتاب میچسبن." همین متن بالا کافی نیست تا متوجه بشید که چقدر این کتاب برای خورهی کتابها موده؟ 0 0