پنجاه چیزی که تقصیر من نیست عمومیخودیاریتوسعه فردی پنجاه چیزی که تقصیر من نیست کتی گایزوایت و 1 نفر دیگر 2.8 8 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر مجید شابک 9786229121979 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار 1400/1/1 نسخههای دیگر نشر انتشارات مجید توضیحات کتاب پنجاه چیزی که تقصیر من نیست، نویسنده کتی گایزوایت. عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به پنجاه چیزی که تقصیر من نیست ماهرخ 2 روز پیش پنجاه چیزی که تقصیر من نیست کتی گایزوایت 2.8 6 صفحۀ 25 «تقصیر من نیست که سلفی هایم دیگر شبیه خودم نیستند!» 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زینب سادات حق خواه 1401/9/22 این کتاب مجموعه ای از دلنوشته ها و خاطرات یک خانم میانساله. نویسنده برای ما از فکر ها و دغدغه هاش میگه. حقیقتا قبل از شروع، تصور دیگه ای از کتاب داشتم و خوندنش برای من کند پیش رفت. تنها نکته ی مثبتش برای من این بود که بعد از خوندن بعضی از فصل ها به خودم میگفتم:(( اِ چه جالب.پس تنها نیستم.)) 0 9 زینب کریم زاده 1402/5/22 به خانومهایی که یک تنه همه ی وقایع رو در ذهنشون تحلیل میکنن و ازش قصه میسازن... توصیه میکنم این کتاب رو بخونن، بعد میبینن که تنها نیستن😉 البته فکر کنم همهی خانومها اینطورند🤭 داستانهای خانم کتی گایزوایت، کارتونیست و خالق شخصیت کیتی، در هم تنیدن روی حقیقت و طنز زندگیه... من کتاب رو دوست داشتم... ☘️دل نوشته ای از سالهای بزرگسالی 0 6 فرزانه رفیع 1403/6/30 جالب نبود 0 0 Fateme Ghasemi 1403/4/27 نقش هایی که توی زندگی گاها همزمان می پوشیم شون: نقش مادری و نقش فرزندی.... استیطال ِ «چه کنم با پیری ِ عزیزانم»، همزمان با «چه کنم با بزرگ شدن فسقلکم»... خوندنش و دانستنِ اینکه در فکر کردن به اینها تنها نیستیم حس خوبی بود واقعا. 0 0 مجید 1402/8/20 خانم نویسنده واقعا خیلی دلِ پُری داشت... می توانست موجزتر و بهتر باشد. 0 6 نَجـ♡ـوآ 1401/12/23 داستان ها و مشکلات یک خانم میانسال ، ب عنوان یک مادر با دخترش و یک فرزند با والدینش ، روند کتاب هیچ ربطی ب اسمش نداشت ، من که تا نصفش ب زور خوندم ): 0 26