نایریکا: شاهدخت گمشده ی توران عاشقانه ای در ایران باستان
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
داریوش کمی از او دور شد و به سوی یکی از درختان رفت. دست برد. انار بزرگی را چید و آن را به سوی هومینتا گرفت. دختر جوان به انار سرخ بزرگی که در دست داریوش بود چشم دوخت. لبخند کمرنگی به لب آورد. گوشهی لبش را گزید و سرش را پایین انداخت. بیآن که به چهرهی داریوش بنگرد، دست برد و میوهی عشق را از او گرفت. "سپاس بانو." شاهزاده هیچ پاسخی برای سپاسگزاریاش دریافت نکرد. چشم به راه سخنی هم نبود. پذیرفته شدن عشقش از سوی هومینتا، بهترین پاسخی بود که میتوانست به آن دست یابد. «برگرفته از متن کتاب» « نایریکا »، داستانی است عاشقانه که در دل تاریخ و در فضای ایران هزارهی نخست پیش از زایش مسیح بازگو میشود؛ روایتیست از تاریخ شکوهمند سرزمینمان و عاشقانهایست میان کشمکشهای ایران و توران.
لیستهای مرتبط به نایریکا: شاهدخت گمشده ی توران عاشقانه ای در ایران باستان
یادداشت ها
1402/2/21
اولین روزی که این کتاب رو خوندم برای شروع یه رمان تاریخی خوندن خیلی معمولی شروعش کردم چون الویتم با این موضوع ها نبوده هیچوقت و بعد هر چی پیش رفت احساس کردم بیشتر از هر چیزی عاشق این کتاب شدم تک تک توصیف های این کتاب از لباس هاشون تا اتفاق ها انقدری جذاب بود که حقیقتا این کتاب رو به همه توصیه کردم بعد از خوندنش ... همه باید بخونن این کتابو توی تایم آزادشون لذت ببرن واقعا
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/8/11