باد شرق باد غرب باد شرق باد غرب پرل باک و 1 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر مروارید شابک 0000000130166 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار 1363/1/1 توضیحات کتاب باد شرق باد غرب، مترجم فرحناز خمسه ای. بریدۀ کتابهای مرتبط به باد شرق باد غرب حنانه علی پور باد شرق باد غرب پرل باک 4.5 1 صفحۀ 173 هیچ وقت ندیدم کار گلدوزی و سوزن دوزی در دستش باشد. يك روز صبح زود با برادرم از خانه بیرون رفت. سر ظهر چرك و خاك آلود برگشتند. با شگفتی بسیار از شوهرم پرسیدم کجا ممکن است رفته باشند که این همه کثیف شده اند. جواب داد: «غربی ها به این کار می گویند گشت زدن وگردش کردن. با نهایت حیرت گفتم: «یعنی چه؟» -يك راه پیمائی طولانی و سریع به سوى يك نقطه دور دست. امروز آنها به کوه ارغوانی صعود کرده اند. -آخر چرا؟ - به نظر آنها این کار لذت بخش است. _گفتم:« عجیب است! این جا حتى يك دختر دهاتی برایش مشکل است راه به این دوری را برود.» وقتی عقیده ام را به برادرم گفتم پاسخ داد: «زن من در کشور خودش زندگی بسیار آزادی داشته است ولی این جا در پشت این دیوارهای بلند و داخل این باغ كوچك خود را زندانی احساس میکند.» بسیار متعجب شدم چون به گمان من زندگی ما کاملا مدرن و آزاد از قید و بندهای قدیمی بود. دیوار باغ فقط بدان منظور است که زندگی خصوصی ما را حفظ کند. این که درست نیست يك سبزی فروش یا آب نبات فروش ولگرد بتواند درون خانه ما را ببیند. 0 5 حنانه علی پور باد شرق باد غرب پرل باک 4.5 1 صفحۀ 10 تصور اینکه آرزو کنم جور دیگری باشم هیچگاه به سرم راه نمی یافت . بی آنکه به این موضوع فکر کنم ، طبعاً به نظرم می رسید که تمام آدمهای حسابی می باید شبیه من باشند. اگر صدایی ضعیف گویی از دور و از پس دیوارهای حیاط، می گفت زنانی در این جهان هستند که با من متفاوتند، زنهایی هستند که مانند مردها آزادانه هر کجا بخواهند می روند ، من هیچگونه اهمیتی نمی دادم و طبق آموخته هایم مسیر مورد تأیید نیاکانم را دنبال میکردم. هیچگونه تماسی از بیرون بر من مؤثر نمی افتاد و هیچ آرزویی نداشتم اما اکنون وقت آن است که به این مخلوقات عجیب به این زنهای مدرن با اشتیاق بنگرم و در تقلید از آنها بکوشم. 3 6 لیستهای مرتبط به باد شرق باد غرب حنانه علی پور رنج و شادی ؛ زندگی و زن 9 کتاب گفت : احوالت چطور است ؟ گفتمش : عالی است مثل حال گل حال گل در چنگ چنگیز مغول ( البته تو بعضی داستانا گل تو چنگ چنگیز مغوله ؛ بقیه گلا دارن به زندگیشون میرسن) 0 18 یادداشتها محبوبترین جدید ترین حنانه علی پور 1402/9/17 خوبی کتابخونه ی نزدیکی که اینجا هست اینه که ازش انتظار ندارم کتابایی داشته باشه که خیلی خوشم بیاد ولی هر دفعه غافلگیر میشم. این کتاب رو یه گوشه ی کتابخونه پیدا کردم با ظاهر خیلی قدیمی و فونت شبیه به ماشین تحریر و چاپ سال ۶۸. جذابیت این کتاب از یه طرف به خاطر این بود که اولین باری هست راجع به چین و فرهنگش کتابی میخونم و این قسمت کشف نشده ی خاوری تو مغزم روشن شد. دوم: اینکه ترجمه اش خیلی روون بود . و سوم : نبرد بین چین جوان و چین کهن صد سال پیش با محوریت اصلی زن سنتی ، موضوع این داستانه. خیلی خوشحالم از خوندن این کتاب. 3 9