کاظمی به روایت همسر شهید عمومیزندگینامه و سفرنامهزندگینامه و خاطرات کاظمی به روایت همسر شهید نفیسه ثبات 4.3 18 نفر | 4 یادداشت جلد 7 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 37 خواهم خواند 4 ناشر پخش کتابخون شابک 9786003301351 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1399/1/1 نسخههای دیگر نشر انتشارات روایت فتح توضیحات فقط یک روز پاوه بود یک روزی که شاید سال ها او را به ناصر نزدیک کرده بود . فهمید که در این شش ماه زندگی چه قدر ناصر را کم دیده است. از پشت شیشه ی ماشین همه جا را خوب نگاه می کرد شیشه را پایین کشید ، سرش رابیرون برد چشمانش را بست و یک نفس عمیق کشید فلسفه اسلامی عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به کاظمی به روایت همسر شهید فصل کتاب کاظمی به روایت همسر شهید نفیسه ثبات 4.3 4 صفحۀ 92 ناصر نشسته بود توی سنگر، صحبت میکرد، لباس سپاه پوشیده بود مثل همیشه میخندید، بلند شد که از سنگر به بیرون برود، علی دوید طرفش دیوار را چنگ زد، میخواست بغلش کند، صدایش میزد، میخواست پایش را بگیرد ولی دستش میخورد به دیوار و گریه میکرد، دستت را میبرد جلو، میخورد به دیوار، نمیدانست چه کار کند، نمیتوانست از دیوار جدایش کند دو سالش بیشتر نبود. تا آن روز فقط عکسهای ناصر را دیده بود، نمیدانست بابا راه هم میرود، می خندد، نگاهش می کند. 0 4 فصل کتاب کاظمی به روایت همسر شهید نفیسه ثبات 4.3 4 صفحۀ 58 ناصر نشست جلوی پای منیژه، آرام کفشهایش را بیرون آورد، کفش نو را پایش کرد. منیژه سرش را انداخته بود پایین و فقط نگاهش میکرد، نمیدانست چه کار کند، دلش میخواست خوب نگاهش کند شاید دیگر از این فرصتها گیرش نیاید. ناصر سنگینی این نگاه را خوب حس میکرد ولی چیزی نمیگفت گذاشت تا منیژه هرچه میخواهد نگاهش کند. بند کفشها را محکم کرد. سرش را آورد بالا گفت: «من که خیلی خوشم اومد، تو توش راحتی؟» وقتی که میپسندید دیگر پسندیده بود. ناصر هنوز بلند نشده بود مشتریها میخندیدند و پچپچ میکردند. منیژه گفت: «ناصر پاشو دیگه همه دارن نگامون میکنن.» ناصر گفت: «خب نگاه کنن گناه که نکردیم، پای خانوممون کفش کردیم.» 0 4 لیستهای مرتبط به کاظمی به روایت همسر شهید مشکات عبادیان نیمه پنهان ماه! 34 کتاب سری کتاب نیمه پنهان ماه از انتشارات روایت فتح .شهدای دفاع مقدس به روایت همسرانشان 0 17 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نورا 1403/5/29 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب از این جنبه که از نگاه همسرشون زندگی کوتاهشون رو به تصویر کشیده بود زیبا بود و برای من سراسر درس بود رفتار ایشون با خانواده و همسرشون اما من اطلاعات زیادی از این شهید به دست نیاوردم و بسیاری از سوال های ذهنیم برطرف نشد ، به خیلی از جنبه های زندگی این شهید توجه نشده بود و این رو دوست نداشتم و همچنین اینکه من نسخه صوتی این کتاب رو گوش دادم و قسمت هایی از کتاب که از اول شخص به سوم شخص تغییر مسیر میداد یخورده من رو گیج میکرد. و من چقدر شرمنده شهدا هستم کاش بتونم اون دنیا جوابگوی شهدا و خانواده هاشون باشم .... 0 3 خادم الزهرا سلام الله علیها 1403/6/1 🌱بسم الله الرحمن الرحیم🌱 خواندن زندگی شهدا واقعا برایم دلنشین است. در این کتاب و درمورد شهید ناصر کاظمی؛ رسیدگیاش به مردم، رفتارش با همسر و خانواده، مهم بودن تفکر و همراهی همسرشان و... جالب توجه و درس گرفتن بود. اللهم وفقنا لما تحب و ترضی...❤️ 0 2 فصل کتاب 1403/6/10 کتاب نیمه پنهان ماه ۷، روایت زندگی شهید ناصر کاظمی است از زبان همسرشون.. همون طور که از مجموعه کتاب های نیمه پنهان ماه برمیآمد با کتاب مختصر و مفیدی طرف هستید که زندگی شهید رو از زاویه نگاه خانمشون روایت می کند و طول این زندگی مشترک تنها شش ماه بوده. دغدغه های شهید و همسرشون رو دوست داشتم بخصوص از جهت توجه به مطالعه. شهید گمنامی هستند من با مطالعه کتاب با ایشون آشنا شدم.. ان شاالله اولین فرصت بر سرمزارشون خواهم رفت. 0 5 سقا علمدار 1402/1/13 روحیات شهید و هسمرشون جالب بود. بعد از چندسال هنوز خاطره اولین بار کوه رفتن شون بعد از ازدواج توی ذهنم مونده. از خود گذشتگی و صبر همسر شهید هم تحسین بر انگیزه. «شهید ناصر کاظمی؛ نیمه پنهان ماه ۷» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/75019 0 1