همه قریبه ن وختی خدت هم قریبه ای
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
شما را دعوت میکنم به خواندن داستان فراموش نشدنی جامنی فرازمینی ای که برای تحقیق به کره ی زمین اعزام میشود. جامنی که حتی میان دوستان خودش هم احساس غریبی میکند اولین بار وقتی کنار موجودات زمینی قرار میگیرد حس میکند در خانه اش است. شخصیتهای این داستان منحصر به فرد و استثنایی اند - خرسی که دیگر جانش به لبش رسیده از بس موجودات دیگر از او میترسند و از دستش فرار میکنند، تخمی که مدام در این فکر است که قرار است چه چیزی از آب دربیاید، توله سگی که زبان ابراز عشق ندارد، زنبورهایی که نگرشی عمیق و پیچیده نسبت به عشق دارند، پرندگانی که دوست دارند خورشید را بخورند، پوچی ای که در وجود خودش تردید میکند، روحی که با مرگ کنار می آید و خارپشتی درون گرا که به آرامی به جامنی اجازه میدهد دلواپسی های هنری اش را ببیند. در عین حال، حضور کنجکاوانه جامنی به این شخصیت ها اجازه میدهد تا طوری راحت حرف دلشان را بزنند که تا قبل از آن اصلا نمیتوانستند و این است قدرت گوش شنوا داشتن. از پس ماجرای این فرازمینی سردرگم، تنها و غریب، که دوستی ها، قدرت پذیرش و عشق میان موجودات و گیاهان روی کره ی زمین را پیدا میکند، همه ی ما یاد میگیریم که چطور میشود کمی بیشتر انسان بود.
لیستهای مرتبط به همه قریبه ن وختی خدت هم قریبه ای
یادداشتها