نیم وجبی ها نیم وجبی ها حمیده رضایی و 1 نفر دیگر 4.2 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 10 ناشر کتاب جمکران، گنجشک های جمکران شابک 9789649736150 تعداد صفحات 42 تاریخ انتشار 1398/7/22 توضیحات کتاب نیم وجبی ها، نویسنده حمیده رضایی. لیستهای مرتبط به نیم وجبی ها زینب هادی آشنایی کودکان با واجبات دینی 5 کتاب تو این کتابها بچهها با واجبات دینی آشنا میشن 0 3 امیرحسین ملکی به شرط چاقو برای بچهها! 24 کتاب بهترین کتابهای کودکی که برای بچهها خواندهام و دوستشان داشتند. 0 44 فاطمهالسادات شهروش کتابهایی درباره حجاب 4 کتاب کتابهایی که بهنوعی به مسئله حجاب مرتبطاند 1 11 منصوره مصطفی زاده کتاب کودک درباره حجاب 6 کتاب اگر دنبال کتاب خوبی برای کودکان درباره حجاب باشید، احتمالا کتابهای انگلیسی بیشتر و بهتری پیدا میکنید، تا کتابهای فارسی! من گشتم تا وسط بلبشوی کتابهای مذهبی و سفارشی، چند تا کتاب خوب پیدا کنم. (البته آخرش هم نصفشان ترجمهای هستند!) دقت کنید که دو کتاب "بهم میاد؟" و "عشق زیر روسری" مناسب نوجوانها (14سال به بالا) هستند. کتابهای دیگر برای دخترانی که تازه به سن تکلیف رسیدهاند، خوبند. 5 58 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین میم صالحی فر 1402/5/25 یه کتاب خوب که غیر مستقیم حجاب و پوشش رو به بچه ها معرفی می کنه.تصاویر هم کودکانه و جذاب هستند. کتاب در واقع ۵ داستان کوتاه از زبان ابزار حجاب و یا پیرامون شخصیت اصلی کتاب یعنی هانیه تعریف می شود 0 0 میلاد مینا 1402/9/13 سلام و احترام اگر نویسنده ای میشناسید که در مورد حجاب برای گروه سنی زیر ۱۰ سال میتواند قلم بزند و داستان پردازی کند به بنده معرفی کنید ۰۹۳۵۱۵۳۹۳۰۵ 0 0 عباس احمدی 1401/9/18 مجموعه داستانهای کوتاه با تصویرگری فانتزی و جذاب، مناسب کودکان پیشدبستانی و سال اول و دوم. داستانها به صورت نامحسوس ترویج حجاب میکنند. برای نمونه، داستان نخست، یک کش نیموجبی است که از کش دامن دختری اضافه آمده و گوشهای افتاده. ناراحت است. تا اینکه مادر دختر آن را به عنوان کش چادر دختر استفاده میکند. 1 10