موریس مترلینگ و 2 نفر دیگر
3.0

1395/2/21

در این سه نمایش نامه مشهور به فارسی ترجمه شده است،نخستین نمایش نامه مونا واناست:
زادگاه وانا،پیز در تنگنای محاصره دشمنان از پای در می آید،اما سردار سپاهیان دشمن.که دلباخته مونا واناست .آزادی مردم پیز را در گرو تسلیم او میداند و او از این آزمایش سربلند بیرون می آید.
نمایش نامه پله آس و ملیزاند،سرگذشت دردناک دو عاشق دلخسته است که در آخرین دیدار،هر دو به دست گولو،شوهر ملیزاند.و برادر پله آس از پای در می آیند.
مترلینگ در نمایشنامه های خود همواره انسان دوستی و عشق پاک و میهن پرستی و فداکاری در راه خلق را ستوده است.

پست‌های مرتبط به مونا وانا و دو نمایشنامه دیگر

این کتاب شامل سه نمایشنامه‌ست، اولیش مونا‌وانا؛ شهر در محاصره‌ی دشمنه و هر لحظه امکان سقوط شهر وجود داره، مردم از گرسنگی به تنگ اومدن و فرمانده دشمن یک شرط برای پایان محاصره گذاشته، اینکه همسر فرماندار شب رو با اون سر کنه... داستان‌هایی با این مضمون در کلاسیک‌های اساطیری وجود داره با پایان های متفاوت که این نمایشنامه هم جالبه با پایانی متفاوت. امتیاز این نمایشنامه 4
نمایشنامه دوم پله‌آس و ملیزاند، قصه از جایی شروع میشه که گولو در جنگل یک دختر رو در حال گریه کردن پیدا می‌کنه به اسم ملیزاند و اون رو به همسری خودش در میاره ولی در ادامه رفتارهای پله‌آس برادر گولو و ملیزاند باعث اتفاقاتی میشه، برای من خیلی جذاب نبود و امتیازی که میتونم بهش بدم 2.5 هست.ه
نمایشنامه سوم آریان و مرد ریش آبی، اینطوری شروع میشه که زنی زیبا در حال ورود به قصر مرد ریش آبیه و جمعیت داره هم‌همه می‌کنه که این خیلی زیباست این رو مثل بقیه نمیکشه و ... این نمایشنامه هم برای من اونقدر ها جذاب نبود مخصوصا پایان جالبی نداشت برای من و امتیاز این هم 2.5. در مجموع بهترین نمایشنامه‌ی کتاب همون مونا‌وانا بود که ارزش خوندن داشت.ه