عطر سرگذشت یک جنایت کار
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
در سده ی هجدهم در فرانسه موجودی می زیست که باید او را درخشان ترین و نفرت انگیزترین نوابغ این قرن به شمار آورد. کتاب حاضر قصه ی زندگی او است؛ ماجرای زندگی ژان باتیست گرونوی، که اگر اسم او بر خلاف اسم جنایت کاران نابغه ی دیگری از نوع مارکی دوساد، سن ـ ژوست، فوشه، بناپارت و... امروزه به کلی از یاد رفته، نه به این دلیل است که گرونوی غرور، دشمنی با نوع بشر، بدسرشتی و ناپاکی و در کفر و گناه چیزی از آن بدکاران نامدار کم داشت؛ بکله فقط به این دلیل است که پهنه ی نبوغ و بلندپروازی گرونوی به قلمرویی محدود می شد که نمی توانست مطلقا هیچ اثری در تاریخ به جا گذارد؛ قلمروی فرار و ناپیدای بوها!
ادبیات گوتیک فهرست برترین رمان های تریلر دهه 1980 میلادی 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید فهرست برترین رمان ها در بریتانیا ادبیات داستانی داستان وحشت داستان معمایی کتاب هایی که به بیشترین زبان های دنیا ترجمه شده اند ادبیات اقتباسی فهرست برترین داستان های گوتیک داستان تریلر جایزه ی بهترین داستان فانتزی جهان ادبیات آلمان ادبیات رئالیسم جادویی فهرست برترین داستان های ژانر وحشت داستان تاریخی برترین آثار تبدیل شده به فیلم و سریال
بریدۀ کتابهای مرتبط به عطر سرگذشت یک جنایت کار
یادداشتها
1403/3/6
توصیفات کتاب بی نظیر بود . بوی تعفن فرانسه در دهه های پیش، عطر یک بچهٔ نوزاد یا بوی منحصر به فرد هر آدم و جالبترین بخش داستان این بود که گره نوی ژان پاتیست قادر بود کل این بو ها رو تشخیص بده اما خودش هیچ بویی نداشت ؛ شخصیتی که خیلی سخت برای ادامه حیات تقلا می کرد. با سلیقه من سازگار نبود و بخش های زیادی بود که باعث می شد یه حس بیزاری نسبت به کتاب داشته باشم و بخوام کتابو نخونده برگردونم سر جاش با این حال قلم نویسنده که تونسته بود چنین شخصیت هایی خلق کنه و توصیفات جالبش در مورد بو ها منو وادار به خوندن ادامه کتاب کرد و به نظرم کسانی که راحت تر بتونن با داستان یک قاتل کنار بیان این کتاب براشون بیش از اینها جالب باشه.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.