معرفی کتاب قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند اثر محسن عباسی ولدی

قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند

قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند

محسن عباسی ولدی و 2 نفر دیگر
4.6

1396/8/17

آمد، بی آن که خبر دهد. خیلی قدرت طلب بود و خودخواه. این را وقتی فهمیدم که دیدم پیشانی خانه را از آن خود کرد تا همیشه  چشم ها به سوی او باشد. هیچ کس از پر حرفی به ستوه نیامد. چنان در دل ها جا گرفت که اگر ساکت می نشست و خاموش، همه منتظر به سخن آمدنش بودند.نمیخواهم نامش را تلویزیون بگذارم. نام این قاب را قبله خانه میگذارم و میگویم: از وقتی که آمده، کودکم رو به سوی او نماز تربیتش را اقامه میکند. برای این که شرط انصاف را زیر پا نگذارم. باید بگویم قبله دل من هم مدت هاست رو به سوی این قاب، چرخیده است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند

لیست‌های مرتبط به قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند

نمایش همه
دنیای قشنگ خدمت گزاری و تربیت بچه های کاری: نقش کارکردن فرزندان در تربیت کریمانهتربیت بچه های زلال و آزادی استقلال: نقش استقلال در تربیت کریمانه فرزندانکلاس آقای تربیت و درس شیرین کرامت: تربیت کریمانه فرزندان و روش های آن

تربیت

11 کتاب

خیلی دوست داشتم و دارم که موضوع تربیت فرزند رو به طور خالص از منظر اسلام و روایات مطالعه کنم بعد از کلی گشت و گذار به مورد ویژه ای نرسیدم حتی یادمه در نمایشگاه کتاب چند سال گذشته یکی از کارشناسان فروش انتشارات جمکران که طلبه هم بودند قول جزوه ای رو دادند که یکی از اساتیدشون در باب تربیت اولاد جمع آوری کرده بودند و همون چیزی بود که من میخواستم. اما هنوز دارم انتظار ارسال این جزوه رو می کشم... و زهی خیال باطل 🙃 راجع به مجموعه تربیتی اقای عباسی ولدی هم حتما خیلی ها آشنایی دارند و دستی به این کتاب بردند اما بنده خیلی مردد بودم نسیت به این مجموعه که آیا به طور مطلق از منظر اسلام بیان شده یا مخلوطی از غرب و اسلام؟!؟؟ تا این که متوجه شدم برادر اقای عباسی یکی از دوستانم بوده و من خبر نداشتم (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا) بدون فوت وقت با ایشون نیم ساعتی راجع به این مجموعه صحبت کردم و آگاه شدم که ایشون به شدت مخالف روش غربی هستند و مجموعه منتشر شده 100 درصد نه اما نود و پنج درصد برپایه دین شریف و بزرگ اسلام است نمیدونم آیا کتابی با محتوای مد نظر حقیر به گوش مبارک یا چشمان منور دوستان اومده یا نه؟؟؟ خوش حال میشم اگر موردی هست بفرمایین

کتاب پنجم

در یک کلام فوق العاده بود و ضروری برای هر والدی.
نه تنها برای تربیت فرزند بلکه برای تربیت خودمون و نجات خودمون از اسارت تلوزیون و رسانه.
خب تو کتاب اول نقش چشم و نگاه رو در زندگی توضیح میده که همین بس که چشم تعیین می‌کنه دل کجا بره و عقل چیکار کنه
بعد مشکلات جسمی ناشی از تلوزیونی شدن بچه ها رو با اتکا به مقالات علمی و گفته های پزشکان بیان میکنه.
بعد پیامدهای تربیتی تلوزیونی شدن بچه ها رو میگه که یکی از یکی گریه آور تره و شاید اگه تلوزیونی بزرگ شده باشیم میتونیم در جای جای زندگیمون این پیامدها رو تو خودمون پیدا کنیم
در قسمت بعد علت سحر شدنمون توسط این قاب جادویی رو میگه
و در آخر هم راهکارها رو میگه

خیلی کامل و جامع و عالی بود.
تو کتاب خیلی جاها از نیل پستمن نقل قول میکنه. نظریه پرداز و استاد دانشگاه و اینا که سال ۲۰۰۳ فوت شده و کتاب هایی که نوشته ( زوال دوران کودکی ، زندگی در عیش مردن در خوشی) مال این دوره ی طلسم شده توسط رسانه نیست. اون دوره میگه زوال دوران کودکی در اثر رسانه اتفاق میفته‌ . الان اگر بود و بلاگرهای کودک اینستا رو میدید اسم کتاب غیرقابل پخش میشد قطعا.

جوان

جوان

1402/5/25

پنجمین جلد من دیگر ما در مورد موضوع جالبی که دنیای مدرن مارو بهش مبتلا کرده صحبت میکنه؛ تلویزیون و رسانه.
تا حالا بهش فک کردید اگر تلویزیون و رسانه نبود چه کارایی میتونستید بکنید؟!
تلویزیونی که احساس میکنیم اگر تو خونه نباشه، اگر صداش تو خونه نپیچه انگار یه چیزیمون کمه.
به این فکر کردید که آیا تماشای تلویزیون برای بچه‌ها خوبه یا نه؟!
از چه سنی و چه میزان تماشای تلویزیون و درگیر شدن با رسانه برای بچه‌ها مفیده؟!
میشه به محتوای کارتون‌ها، حتی کارتون‌هایی که از شبکه‌ی پویا پخش میشه اعتماد کرد و از صبح تا شب بچه رو به این شبکه سپرد؟!
و خیلی سوالات دیگه که شاید به خاطر عادی شدن این مسائل براتون پیش نیومده باشه.

این جلد من دیگر ما از مضرات تلویزیونی شدن میگه.
معتقده بچه‌ها به هیچ عنوان نیازی به تلویزیون ندارند و ما هستیم که اون‌ها رو تلویزیونی میکنیم و بعد از سالها بابت مشکلاتی که این تلویزیونی شدن برای بچه‌ها ایجاد میکنه شکایت میکنیم.
این کتاب میگه بچه‌ها نیاز به بازی و ارتباط با خانواده دارن و تلویزیون نمیتونه نیازهاشونو تامین کنه و مشکلات زیادی براشون پیش میاره.
مشکلاتی مثل غرق شدن تو دنیای خیال، منزوی شدن، ایجاد ترس، مشکلات جسمی و...

خلاصه اینکه میخواد بگه اجازه ندید رسانه‌های هزار رنگ تربیت بچه‌هاتونو به عهده بگیرن و از اونجایی که بچه‌ها از پدر و مادرشون یاد میگیرن، استفاده از رسانه و تلویزیون رو هم برای خودتون و هم برای بچه‌هاتون مدیریت کنید.