معرفی کتاب با من به بوسنی می آیی؟ بازگشت ادیتا به وطن اثر کارین کوستر مترجم صدیقه وجدانی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
وقتی جنگ در حال نابودی همه نشانه های زندگی بود، تنها عده کمی توانستند آزادانه برای فرار کردن یا ماندن تصمیم بگیرند. ادیتا و خانواده اش، از زنده مانده هایی بودند که به آلمان گریختند و داستان «با من به بوسنی می آیی؟» ترس ها و تردید های ادیتاست، برای بازگشت به وطن. وطنی که در تمام سالهای پناهندگی، هرگز شکی برای دوباره دیدنش به دل راه نداده است. اما نویسنده در کتاب خود، نگاهی خیره کننده و روایتی درخشان از ترس و وحشتی ارایه می کند که دیگر ترس از ویرانی و مرگ نیست؛ ترس آنهایی است که فرار کرده اند برای رویارویی با آنهایی که رویاروی گلوله و گرسنگی و ترس از مرگ در وطن مانده اند. داستانی خواندنی و شگرف که در لابه لای سطورش در پی پاسخ دادن به این سوال است که آیا آن ها که در وطن مانده اند، مایل هستند که آدمهایی مثل ادیتا به وطنشان، بوسنی، برگردند و یا آن ها را خیانتکار می دانند؟
لیستهای مرتبط به با من به بوسنی می آیی؟ بازگشت ادیتا به وطن
پستهای مرتبط به با من به بوسنی می آیی؟ بازگشت ادیتا به وطن
یادداشتها
1402/2/15

در این کتاب مفاهیم زیبایی نهفته است مانند وطن دوستی ، وطن پرستی و وطن خواهی . ادیتا دختر جوانی است که سال ها از سرزمین اش از وطن اش دور شده است و بعد از سال ها سختی و مشقت از آلمان به بوسنی باز می گردد . هیچ جا وطن آدم نمیشود که نمی شود . شعر زیبایی از شاعری به نام مرلین در این کتاب نوشته شده بود : اما یک روز وقتی که همه چیز تمام شده است ، وقتیکه صبح خاکستری جلوه می کند ، از اینکه در بدترین شرایط در وطن خود نبوده ای عذابی به خودت را نده ، زمانیکه اینجا در بدترین وضعیت بود تو کجا بودی ؟ این کتاب در اصل دو جلد دارد و در جلد اول آن که به نام وطن فقط یک سرزمین نیست بیان کننده سرزمین بوسنی ، شهر توزلا ، جنگ و درگیری و رفتن از وطن است و در جلد دوم ، ادیتا به وطن باز می گردد . برای من کتاب بسیار جالبی بود و امیدوارم که انتخاب بعدی شما باشد .
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/9/13
این کتاب فوق العاده بود قبل از این کتاب هیچ اطلاعاتی در مورد جنگ بوسنی نداشتم حتی نمیدونستم که اون ها مسلمونن واقعا احساسات انسانی آدم رو زیر رو میکنه ادیتا برخلاف خانوادش در زمان جنگ به خارج از کشور نمیره و تا آزادی بوسنی و برگشت خونوادش در اونجا میمونه...
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.